Kejt Midlton neko je ko veoma vodi računa o svom izgledu, ali i o zdravlju i vrlo dobro zna koliko je bitno na koji način će da započne dan. Sa ovim se slaže i većina nutricionista, a ukoliko i vi napravite dobar izbor nećete u toku dana imati iznenadne napade gladi niti potrebu za šećerom.

Ako ste se ikada zapitali kako joj polazi za rukom da izgleda tako vitko, mi imamo odgovor. Vojvotkinja svaki dan započinje na poseban način. Koliko god da je u žurbi, uvek uspe da popije jedan napitak.

kejt midlton vodi računa o svom izgledu
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Kejt voli da doručkuje sa suprugom i decom, to je ritual u kojem svi uživaju. Dan počinje smutijem, tačnije kombinacijom kelja, alge spiruline, lišća zelenog čaja, spanaća, korijandera, zelene salate i borovnica. Čaša puna vitamina i dobre energije.

omiljeni smoothie vojvotkinje od kembrdiža
Shutterstock 

Uz to pojede i porciju ovsene kaše, za koju nutricionisti tvrde da je najbolja opcija za zdrav doručak jer sadrži visok nivo vlakana, proteina, minerala, kalcijuma, vitamina B. Ovas je odličan za probavni sistem i držanje holesterola pod kontrolom i ima još bezbroj dobrih strana.

kejt midlton jutro započinje smutijem
Doug Peters / PA Images / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!