“Vrata” festivala su prvi dan zvanično otvorena u 17 časova, kada su sa radom i prodajom krenuli i svi burger štandovi, a već od danas je radno vreme svaki dan od 12h.

Tropski beogradski dan, ali i kratka kiša pred sam početak festivala nisu bili prepreka dobroj energiji i želji za isprobavanjem vrhunske klope!

Posetioci su tako mogli da biraju među velikom ponudom burgera naših najboljih burger restorana i barova: Ж Burger, Loco chef, Toster bar, Mesožder, Burger bar, Fat boys, Rešetka bar su samo neki od izlagača koji su bili na otvaranju i koji vas čekaju tokom svih 10 dana trajanja festivala, za slučaj da ste neki propustili!

burger festival
Uroš Arsić 

Uz burgere ruku pod ruku idu druženje i dobar provod - zato nismo propustili da veče začinimo nastupom veterana beogradske klabing scene, DJ Iron-om!

burger festival
Uroš Arsić 

Da je dobra žurka nešto što je svima nedostajalo proteklih meseci, dokaz je dobra atmosfera koja se savršeno uklopila u toplo beogradsko veče.

burger festival
Uroš Arsić 

Ovo je tek zagrevanje - najbolje tek sledi, zato ne zaboravite da budete uz našu Instagram stranicu, kako biste bili u toku sa svim dešavanjima i programom!

Partneri koji su nam pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događaja su: Turistička organizacija Beograda, Coca - Cola, Peroni, Mastercard, Dijamant i Grand Kafa.

burger festival
Uroš Arsić 

Posebno se zahvaljujemo Gradu Beogradu - Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima i opština Stari grad, bez čije podrške realizacija ovog događaja ne bi bila moguća.