Nema boljeg načina da proslavimo početak leta i sezonu dobrog provoda, nego uz vrhunsku klopu, na omiljenom beogradskom sastajalištu, uz bogat muzički i zabavni program. Svratite na Kalemegdan od 25. juna i budite deo PRVOG BEOGRADSKOG BURGER FESTIVALA - spremamo svašta!

Partneri koji su nam pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događaja su: Turistička organizacija Beograda, Master Card, Peroni, Coca Cola, Bar Caffe Lattiato, InstaGrand, Dijamant.

Naši burger majstori će se pobrinuti da usreće i najzahtevnije stomake!

Ne propustite da posetite štand Fat Boys-a, poznatog dorćolskog BBQ restorana. Najkvalitetnije goveđe i juneće meso, zemičke koje se tope u ustima… Uživanje je zagarantovano, ali da ne bude da vas nismo upozorili - sa Fat Boys-ima zaboravite na brojanje kalorija!

Novosađani, evo razloga da skoknete do Beograda za vikend! A za sve ostale, poznati Toster bar iz Novog Sada, sprema za vas burger kakav do sad niste probali. Ne smemo mnogo da otkrivamo, samo da se u “Tosteru” koristi 100% juneće meso sa domaćih farmi… U ostalo se uverite sami!

Burger bar ekipa iz Zemuna neguje ljubav na prvi burger! Ponosno ističu sopstvenu preradu mesa, od vrhunskih mašina pa sve do neponovljive recepture. Najkvalitetnije meso, sveže pecivo iz domaćih pekara, originalni sosevi i malo magije čekaju vas na njihovom štandu, a za vas spremaju svoj kultni Country burger!

Da li ste spremni za izazov? Dorćolska Ж Burger ekipa spremna poslasticu za one najhrabrije: na njihovom štandu vas čeka opasan baja - ljuti čizburger! Legenda kaže da ovaj čiz priča nekoliko svetskih jezika, a ono što znamo sa sigurnošću jeste da dolazi u pratnji najfinije slaninice i sira… Kako odoleti?

U Loco Chef-u neguju filozofiju da su burgeri povod i razlog za dobru zabavu, a mi nemamo šta da dodamo! Na Burger festu predstavljaju svoj specijalitet Big Boss… Samo ime obećava gurmanski spektakl - otkrijte ukus koji je drugačiji od svega što ste do sad jeli, a zahvalićete nam se kasnije!

Ovo su samo neki od izlagača - uskoro ćemo vas iznenaditi imenima novih izlagača, a pratite nas i za druga gurmanskih iznenađenja!

Dobra klopa je glavni, ali ne i jedini razlog da posetite Burger fest. Večernji sati su rezervisani za bogat muzički program - čekaju vas brojni DJ-evi, a preko dana tu su razna takmičenja, stand up-ovi, program za najmlađe, bioskop na otvorenom i još pregršt dešavanja za svačiji ukus.

Vidimo se na Kališu od 25. Juna, a do tada pratite Beogradski burger festival na društvenim mrežama i budite prvi koji će saznati sve informacije o najuzbudljivijem festivalu ovog leta!