A ZA BIVŠEG - PROZIVKA: Breskvica na Instagramu objavila fotografiju sa BRUTALNOM PORUKOM za Vojaža

Anđela i Mihajlo su raskinuli, a po mišljenju mnogih, strasti se još nisu smirile

Instagram screenshot

Od kako je mlada muzička zvezda  Anđela Ignjatović, poznatija pod nadimkom Breskvica, raskinula vezu sa Mihajlom Veruovićem Vojažom, ne prestaje da intrigira javnost. Promenila je stil oblačenja, kao i boju kose, te se čini da je sada izazovnija nego pre, a njeni fanovi svakodnevno je zasipaju komplimentima. 
Ipak, poslednjih dana, lepa Breskvica svoje atribute pokazala je snimajući se u provokativnijim izdanjima, poput čipkanog topa, što je izazvalo brojne reakcije. Izmeđuostalog i Vojaža. Zato se i sumnja da je poruka na Breskvicinoj poslednjoj objavi upravo upućena njemu. 

Naime, na poslednjoj fotografiji, Anđela zavodljivo pozira u majici sa tigrastim printom, farmerkama i čizmama. Međutim, ono što je fanovima bilo zanimljivo je opis fotografije, jer je aludirala na svoj raskid sa Mihajlom.

- Teško je biti seksi bivša, ali neko mora i to - poručila je Anđela.

Inače, Mihajlo i Anđela su obrisali sve zajedničke fotografije sa svojih profila, gde nije ostao nijedan trag da su nekada bili zajedno. Ipak, nakon što je nedavno Breskvica objavila snimak dok peva u čipkanom topu, oglasio se Mihajlo na Insta storiju sa rečima: "Devojke, du*eta i grudi samo privlače pažnju, ne zadržavaju je", zbog čega su mnogi posumnjali da je ta poruka upućena pevačici budući da je u poslednje vreme viđamo u nešto golišavijim izdanjima od onih na koje smo navikli.
Zato i ne čudi što mnogi smatraju da je brutalna poruka na Breskvicinom profilu upućena upravo Mihajlu. Iako mnogi smatraju da Breskvica još uvek nije prebolela Mihajla, jer i dalje prati njihovu fan stranicu "voyagexstrarr", biće da će "tihi rat" ipak da traje bar još neko vreme.