ĆERKA KLAUDIJE ŠIFER VIŠE NIJE MALA: Od "punije" devojčice izrasla je u nestvarnu lepoticu, a od majke je uzela najlepše

Ćerka Klaudije Šifer više nije mala, a od kako je postala punoletna tako sve više postavlja izazovne fotografije.

JOMO / Backgrid UK / Profimedia

Klaudija Šifer bila je i ostala jedna od najlepših žena sveta. Manekenka duge plave kose i ubitačnog tela svojevremeno je zarađivala na desetine hiljada dolara dnevno, a kolika je bila njena popularnost najbolje svedoči to što je čak i njen donji veš imao obezbeđenje zbog konstantnih pokušaja krađe. 

Lepa Klaudija i danas, kada ima 53, izgleda potpuno neverovatno, čime je dokazala onu staru teoriju jednom supermodel - uvek supermodel. No, da "jabuka ne pada daleko od drveta" dokazuje i to što je danas ćerka Klementina njena živa kopija. 

Agostino Fabio / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nekada punačka devojčica u prošlosti je bila ismevana zbog izgleda, te se još kao veoma mlada suočavala sa komentarima da je "ružna", da "majci nije ni do kolena", i slično, no danas ti isti hejteri koji su joj ostavljali jezive komentare ćute i trljaju oči, jer Klementina više nije mala, a svaka nova objava pokazuje da je od majke "uzela" samo ono najlepše. 

Inače, Klementina Von je drugo dete Klaudije Šifer i reditelja Metjua Vona. Rođena je u Londonu 11. novembra 2004. i osim starijeg brata Kaspera ima i mlađu sestru Kosimu.

Supermodel 90-ih oduvek se trudila da svoju decu drži podalje od očiju javnosti, što se lagano menjalo kada je njena ćerka Klementina odlučila da krene majčinim stopama. 

MOVI Inc. / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Još 2006. godine Klaudija je izjavila kako bi htela da se njena starija ćerka okuša u ulozi modela. Tada je za "Vogue" izjavila kako bi volela da zastupa svoju ćerku ako odluči da se bavi manekenstvom, a sada se čini da se njen san ispunjava. 

Klementina je izrasla u prelepu mladu devojku, sa očaravajućim pogledom i likom koji neodoljivo podseća na mladu Klaudiju. 

Primetno je i da plavokosa lepotica postavlja sve provokativnije fotografije, kao i da joj Instagram profil nije više zaključan, a broj folovera raste iz dana u dan. 

Ostaje jedino da vidimo da li će uspeti da nadmaši uspeh svoje majke ili će njena karijera otići na neku drugu stanu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/clementine_vaughn_ Pogledajte kako danas izgleda ćerka Klaudije Šifer.

Pročitajte još: ČAK JE I NJEN VEŠ IMAO SVOJE OBEZEĐENJE: Bila je i ostala NAJLEPŠA MANEKENKA, a nove slike gledaju u šoku jer NE STARI

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SVETSKI SUPERMODEL SLUŠA BAJAGU: Pokazala kako uživa u Crnoj Gori pa oduševila Srbe izborom pesme  Instagram/alessandraambrosio

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!