BAJKOVITO IZDANJE MARIJE MIKIĆ: Na spektakularan način otkrila da je TRUDNA, a ispod haljine - još jedno iznenađenje

Marija Mikić objavila je da je trudna u spektakularnom stilu.

ATA Images

Marija Mikić nastupila je na prvoj polufinalnoj večeri Beovizije, a malo ko je mogao da pretpostavi kakvo je iznenađenje čuvala za kraj.

Lepa pevačica na kraju numere "Ljubav me inspiriše", izvadila cuclu i stavila je u usta, i tada je svima bilo više nego jasno da stiže prinova.

Samo iznenađenje bilo je lako sakriti s obzirom da se Marija pojavila u fantastičnoj haljini od tila zbog čega je izgledala poput princeze. Zapravo, sama haljina bila je teška čak 15 kilograma, međutim još je zanimljiviji bio izbor obuće.

pritnscreen/instagram 

Naime, u jednom trenutku Marija je podigla donji deo haljine i pokazala da je u patikama, što je sa osmehom pokazivala fotografima.

ATA Images 

Nakon što je otkrila svima da je u blagoslovenom stanju, pevačica se i obratila novinarima i otkrila da nije planirala da tako veliku vest dugo drži kao tajnu.

This browser does not support the video element.

Marija Mikić govori o velikom iznenađenju na svom nastupu  Kurir

Inače, pevačici je društvo pravio i verenik Jovan Pantić koji ju je sve vreme obasipao poljupcima. Inače, Jovan ju je nedavno iznenadio spektakularni iznenađenjem i istetovirao njen lik na butini što je pevačicu potpuno ostavilo bez teksta.

ATA Images 

Iznenađenje je, očekivano, naišlo na oduševljenje njenih pratilaca, pogotovo pripadnica lepšeg pola, a svi su saglasni da je ovako nešto definitivno ogroman znak ljubavi.

pritnscreen/instagram 

Sa druge strane, ni Jovan ne krije koliko voli pevačicu, a svojim statusima na Instagramu često bi raznežio kako svoju verenicu, tako i sve pratioce. Tako je nedavno napisao:

"Svaki dan sam u tvom novom čudu. Ti si neki viši nivo ŽENE. Ti kad ljubiš ne prolazi, tek tad počinje!!!", a ovo je samo delić prelepih poruka koje se mogu pročitati na mrežama.

Podsetimo, pevačica je zaprošena prošlog juna tokom rođendanske proslave, potpuno iznenada, a fotografije sa vereničkim prstenom ubrzo su preplavile Instagram.

pritnscreen/instagram 

Usledile su brojne čestitke zaljubljenom paru, a činjenica je da pevačica blista više nego ikada do sada, te da je više nego jasno da joj ljubav i te kako prija, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Marija Mikić pronašla je pravu ljubav sa verenikom Jovanom Pantićem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!