VELIKI POVRATAK NA SCENU: Juice predstavlja novi album i dokumentarac o 25 godina karijere

Proteklog vikenda YouTube i sve društvene mreže brujale su o Juice-ovom dokumentarcu i novom albumu "Hiphopium4".

Bassivity Digital

Reper Ivan Ivanović Juice bez sumnje zasluženo nosi titulu legende srpskog hip hopa! Zahvaljući hitovima "Keš kolica", "Brate minli", "U tvojim kolima", uspeo je da izađe iz okvira “beogradske ulice” i svojom muzikom osvoji milionsku publiku. Nakon 25 godina karije, proslavljeni reper objavio je novi album "Hiphopium4" i dokumentarac u kome se osvrnuo na dosadašnje uspone i padove.

Bassivity Digital 

Iako je koketirao sa različitim žanrovima, Juice nikada nije odustao od izvornog repa, a o svom putu, podrški kolega, prvim grafitima, proslavljeni reper otvoreno je govorio u dokumentarcu "HIPHOPIUM", koji je tri dana po objavljivanju na YouTube pogledalo gotovo 200.000 ljudi.

U jednom danu Juice je publici predstavio dokumentarac, ali i novi album "Hiphopium4" u izdanju Bassivity Digital. Album je nastajao sedam godina i objedinjuje čak 26 novih pesama. Na jednoj od pesama gostuje mu internacionalno poznat reper Havoc iz grupe MOBB DEEP.

HIPHOPIUM | Dokumentarni Film

HIPHOPIUM 4 | Streamhttps://bassivity.lnk.to/HH4

Pored ovoga, produkcijska kuća Bassivity Digital objavila je remasterizovanu verzija Juice-ovog prvog albuma "Hiphopium1". Pored već poznatih numera, na ovoj verziji nalazi se i nekoliko neobjavljenih pesama koje nisu ušle na album 2002 godine.

HIPHOPIUM 1 | Streamhttps://bassivity.lnk.to/HH1