Sa dolaskom toplijeg vremena, javili su se i problemi oko odevanja. Da, sa jedne strane, konačno možemo da "uskočimo" u sve one lepršave haljinice i suknjice, ali kada je potrebno da izgledamo profesionalnije, tu mogu nastati problemi.

Međutim, biće da su korisnici TikToka našli rešenje i za takve, uslovno rečeno probleme.

Naime, kako je tokom toplijih dana elegantan, slojeviti stil odevanja zbog kog se nećete preznojavati nešto malo manje ostvariv, korisnici ove popularne mreže našli su atipično rešenje.

U pitanju je nešto što deluje kao košulja, iako to nije. Reč je o takzvanim lažnim okovratnicima, a od kako je komad postao viralan na Tiktoku, pomama za istim ne jenjava.

U prilog tome svedoči i činjenica da haštag #fakecollar ima preko 22 miliona pregleda.

Sve je krenulo od videa jedne korisnice koja je odgovorila na popularan izazov: "Stvari koje morate poručiti sa Amazona", i podelila "trik", a snimak je u rekordnom roku skupio preko 358 hiljada pregleda.

@jade_trillest

Life hack for my girls ##amazon##fakecollar##amazonmusthaves##amazonfinds##amazonclothes##fits##amazonhacks##haul##xyzbca##fyp

♬ ... is sweaty - Kellan

Na Amazonovoj stranici, ovaj "odevni komad" rangiran je sa pet zvezdica, a može se poručiti u beloj, ružičastoj i crnoj boji. Takođe, možete birati da li želite špicaste ili zaobljene vrhove kragne.

Svi su izrađeni od stoprocentnog pamuka, imaju četiri funkcionalna dugmeta za raskopčavanje i podesive naramenice koje okružuju ruke kako bi okovratnik ostao na mestu.

okovratnik
Promo/Kalkehay 

"Videla sam ovaj okovratnik na TikToku i potpuno me oduševio", stoji u jednom od mnogobrojnih komentara na račun ovog modnog komada na Amazonovim stranicama.

"Radi tačno ono što biste želeli. Može se otkopčati, lako se nosi i zbog njega izgledam kao da nosim elegantnu košulju" stoji u jednoj od recenzija.

Može se kombinovati sa tankim pletenim bluzama ili čak i duksevima (kako to mlađi vole da kombinuju), ili ispod haljina koje imaju nešto dublji dekolte, a želite da ih obučete na posao.

Da li vam se ovako nešto dopada i da li biste nosili ovakav okovratnik? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.