Tiktokerka Džastin Paradis optužila je Youtube zvezdu Džejka Paula za seksualno zlostavljanje. Paradise tvrdi da se incident dogodio u Paulovoj kući 2019. godine, a sve je objasnila u 20-minutnom videu. Prvo se s Paulom ljubila, ali stvari su se otele kontroli kad su otišli u njegovu sobu.

"Plesali smo u njegovoj sobi, pristojno plesali, ljubili se i zatim otišli na krevet", rekla je. "Seks je za mene posebna stvar. Inače, svi poštuju kad kažem da ne želim da radim nešto seksualno pa sam mislila da je u redu što smo otišli u njegovu sobu. Mislila sam da je u redu što se ljubimo jer će prestati ako neću hteti ništa više od toga", rekla je u svom videu Džastin.

"Svaki put kad je pokušao moju ili svoju ruku da stavi tamo gde nisam htela rekla sam 'ne' i nastavila sa ljubljenjem. Zatim je on, u jednom trenutku, rekao: 'Ako se ništa neće dogoditi, koji je smisao ovoga?'" nastavila je Paradis.

"Otkopčao je pantalone i zgrabio me za lice", objasnila je kako je pokušao da je prisili na oralni seks.

Paulov advokat Daniel E. Gardensvart dao je izjavu za The Vashington Post u kojoj stoji:

Naš klijent kategorički negira optužbu i ima nameru da je agresivno opovrgne i pokrene pravni postupak protiv odgovornih za klevetu i rušenje ugleda“, rekao je advokat.

Naš klijent veruje da bilo koji lažni navodi umanjuju kredibilitet onih koji su zaista bili žrtve silovanja“, dodao je Daniel.

Paradise je stekla više od 500.000 pratilaca na TikTok-u, gde sa njima deli svoje klipove na kojima pleše, ali gde objavljuje i stvari iz svog privatnog života. Paul koje je jedan od uticajnijih jutjubera u Americi koji na svom nalogu ima blizu 20 miliona pretplatnika.