Megan Foks je pre nekoliko meseci iznenadila je javnost odabirom novog partnera. Nakon razvoda od Brajana Ostina Grina s kojim ima troje dece, jedna od najatraktivnijih glumica u Holivudu našla se u zagrljaju nekoliko godina mlađeg repera Mašina Gana Kelija pored kojeg je ponovno zablistala.

34-ogodišnjakinja se tako sređuje više nego ikad, ne skida osmeh s lica, dok mnogi se i dalje podsmevaju njihovim zajedničkim fotografijama zbog činjenice da reper više izgleda kao njen sin nego partner.

Naime, dok Megan blista u krpicama koje bi mnoge žene rado pozajmile iz njenog ormara, reper ima prilično neobičan modni izražaj, a da ne govorimo da često farba kosu u neke šarene nijanse ili nosi kikice. Ništa drugačije nije bilo nedavno kada je par izašao na večeru s pevačicom Avril Lavinj i njenim dečkom, muzičarem Mudom Sanom.

mašin gan keli
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mud San, pravim imenom Derek Rajan Smit, ima 34 godine, zelenu kosu i stil koji takođe pripada nekom zaigranom tinejdžeru. Avril, doduše jeste rok princeza, a i dalje izgleda puno ozbiljnije od svog dragog, iako je starija samo dvi godine.

avril lavinj
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ne smemo zaboraviti ni bračni par Biber, Hejli i Džastina, u kojem je ona uvek savršeno sređena za romantične sastanke na kojima su često, dok on često za večere odabire široke i šarene trenrke, široke majice s medvedićima koji su zaštitni znak njegovog modnog brenda i slično, a ne zaboravimo i vunene kape i dresove.

džastin i hejli biber
Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Još jedan par koji se dobro uklapa u ovu priču svakako su Kortni Kardašijan i bubnjar Travis Barker, a čini se kako je 41-ogodišnja zvezda prigrlila mlađani stil svog novog partnera pa je tako nedavno iznenadila odabirom majice s prostim natpisima za večeru u jednom ekskluzivnom restoranu. To zaista nije stil majke troje dece koja je poznata po golišavosti, ali onoj koja ne prelazi granice dobrog ukusa, za razliku od njenih sestara.

kortni kardašijan
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Još jedan potencijalni novi par na zvezdanom nebu, Majli  Sajrus i njen kolega Jungblud mogli bi komotno na ovaj spisak, jer on fura identični imidž kao i njegovi prijatelji Mašin Gan i Mud San, a osim toga, voli i da se šminka.

majli sajrus
GIO/BONI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pevač Hari Stajl ide korak dalje za razliku od svojih kolega pa obožava on nosi haljine, a trenutno je u vezi s deset godina starijom glumicom Olivijom Vajld koja takođe voli da nosi haljine pa ko zna... Možda jednom pozajmi nešto iz njenog ormara! 

hari stakl
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Više fotografija pogledajte u galeriji:

Kevin Winter / AFP / Profimedia, Kevin Mazur / AFP / Profimedia Novi trend u Holivudu