Pre nekoliko meseci, kao bomba je odjeknula informacija da je mlada Anja Damjanović, poznatija kao Anja Tkd ugradila silikonske implante iako je maloletna. 

Postupak je naišao na veliku osudu javnosti, ali mlada influenserka očigledno ne haje za komentare. Zapravo, sestre Damjanović spadaju u jedne od najpopularnijih influenserki mlađih generacija, a svoje karijere grade kako na Instagramu, tako i na Youtubu i Tik Toku.

Zato i nije čudila zabrinutost mnogih roditelja, s obzirom da sestre uglavnom prate deca, a glasine od estetskim korekcijama i te kako se vezuju za njihova imena.

Međutim, ako ostavite sve to po strani, ko je zapravo Anja tkd? 

Poput slavne sestre, i ona iza sebe ima armiju pratilaca, pa je samo na Tik toku prati preko 377 hiljada ljudi, dok na Instagramu ima "samo" 167 hiljada followera. 

Anja na Instagramu često kači fotografije u kupaćim kostimima i kratkim šortsićima, odnosno, ističe izgled u prvi plan, a sa tim je porastao i broj lajkova. 

Kada je rešila da poveća grudi, ceo postupak i oporavak opisala je u videu, a tada je na svom profilu napisala i sledeće: "Ljudi, odlučila sam da o ovome javno govorim i da sve ovo podelim sa vama. Sa svojom publikom sam oduvek bila iskrena, tako da nemam šta da krijem od vas. Radila sam grudi i prezadovoljna sam rezultatima."

Anja damjanovic
Youtube Anja Damjanović ugradila silikonske implante

Međutim, to nije jedina intervencija koju je mlada Anja radila. Primetno je da su joj usta uvećana filerima, a često se po medijima i provlačilo da je radila takozvani "holivudski osmeh", odnosno da je stavljala venire. Međutim, neki smatraju da je uglavnom u pitanju samo filter ili efekat. 

Međutim, nakon osude javnosti zbog silikona, Anja im je žestoko uzvratila. 

anja damjanovic
printscreen/instagram/anja 

Mlada influenserka na svom Tik Tok profilu najčešće deli snimke na kojima pleše i radi zabavne izazove, ali i poput sestre, reklamira određene proizvode. Odnedavno se i čak našla i na listi poznatih, od kojih možete dobiti personalizovanu čestitku za rođendan, kao što to radi Teodora Džehverović i mnogi drugi.

Lepe sestre se trenutno nalaze u Dubaiju, odakle svakodnevno objavljuju snimke i slike, a još fotografija poznate tinejdžerke pogledajte u galeriji ispod: 

printscreen/instagram/anjatkd Anja Tkd