Princ Vilijam (38) neočekivano je poneo laskavu titulu najseksi ćelavog muškarca na svetu prema istraživanju koje je proveo "The Sun", a korisnici društvenih mreža su izrazili svoje neslaganje s time.

Najatraktivnijeg ćelavog poznatog muškarca proglasio je gore spomenut medij nakon što je analizirao članke i pretraživanja na Guglu, pa zatim izvodvojio one koje sadrže reč "seksi".

Princ Vilijam se u tim pretgrama pojavio čak 17. 6 miliona puta, a istraživanje je pokrenula hiruška grupa Longevita koja se bavi transplantacijom kose.

Pored člana britanskog dvora, na listi su se našli i Majkl Tajson, Džejson Stetam, Pitbul i Majkl Džordan. U top 10 su Flojd Mejveder, Džon Travolta, Brus Vilis, Dvejn Džonson i Vin Dizel.

"San" je objavio listu, a na Tviteru su uzvratili: "Stenli Tuči, osvetićemo te". Zvezda filma "Đavo nosi Pradu" vodi na listama sa ove mreže, a na tim spiskovima nema princa Vilijama.

Čude se neki i što je Majkl Tajson završio na drugom mestu, a neki poručuju da na listi treba da se nađu samo Dvejn Džonson, Džejson Stetam, Stenli Tuči i Patrik Stjuart.

princ hari, kejt midlton i princ vilijam
Shutterstock 

Neki su se našalili da princ nije ni najseksi ćelavi muškarac kraljevske porodice. Naime, objavili su fotografiju Zare Tindal, ćerke princeze Ane, i njenog muža Mika Tindala, bivšeg igrača ragbija.