Sve je krenulo 2007. kada je odradila prvi veliki angažman i postala je glavna zvezda kampanje brenda Intimissimi, a sada je odlučila da se vrati na svoje same početke.

Ruska lepotica, Irina Šajk, trenutno je jedna od najtraženijih i najuspešnijih žena u modnoj industriji. Kraj nje u senku padaju i puno mlađe devojke, a njeza prirodna lepota osvaja gde god da se pojavi.

Irina je nedavno na Instagramu je objavila fotografiju iz 2006. kada je imala samo 20 godina pa je jasno dala do znanja da je pre 15 godina moglo biti jasno kao dan da će danas biti ovde gde jeste. Fotografija je dokazala da je manekenka sve ove godine ostala prirodna što se danas u svetu masivnih estetskih i plastičnih korekcija veoma ceni.

Njena slika izazvala je reakcije njenih pratilaca i obožavatelja.

"Prelepa", "Uvek si bila najlepša", "Prirodna lepotica, što je danas retkost", samo su neki od komentara koje je Irina dobila na račun izgleda.

Manekenka svoje slobodno vreme najčešće provodi s ćerkicom Leom, koju je pre četiri godine dobila s Bredlijem Kuperom.

Šuškalo se i kako bivši par nije ostao u dobrim odnosima nakon raskida, a onda su pre otprilike godinu dana prvi put viđeni kako raspoloženi razgovaraju i kako se grle na ulicama Njujorka.

Ovih dana, čini se, istorija se ponovila. Bivši par nedavno je viđen kako se vozi Njujorkom Bredlijevim automobilom i to gotovo dve godine posle raskida. Ipak, nikakvi detalji ovog druženja nisu poznati javnosti, jer su oboje uvek bili vrlo tajnoviti.

irina šajk i bredli kuper
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Više Irinih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Profimedia Ruska manekenka važi za najbolje stilizovanu ženu