Najuspešnija srpska blogerka Tamara Kalinić nastavlja da niže uspehe. Nakom brojnih saradnji sa poznatim svetskim brendovim, blogerka se pohvalila da na društvenoj mreži Instagram sada ima milion pratilaca. Tamara je jedna od retkih kojoj je ovako nešto pošlo za rukom i prva Srpkinja iz oblasti modnog sveta koja ima miliom pratilaca.

Tamara je redovno sarađuje sa mnogim poznatim brendovima, a rado je viđen gost na revijama kao što su "Balmain", "Chanel", "Fendi" i mnogim drugima...Daily Mail ju je uvrstio na listu žena sa kolekcijom najskupljih tašni, Vogue u 10 najboljih svetskih blogerki. Oduvek je gajila ljubav prema modi. Pre nego što je zakoračila u svet mode, Tamara je radila u farmaceutskoj kompaniji u Londonu, a onda je odlučila da da otkaz.

Iza svega stoji mnogo rada. Kada sam počela da se bavim ovim poslom, roditelji mi nisu pomagali finansijski. Prvo sam radila u apoteci. Vikendima sam slikala kombinacije. Ja bih se presvlačila po deset puta, moja sestra je to slikala. U početku to niko nije čitao, jedina ja sam bila čitalac svog bloga, nula komentara i onda je odjednom krenulo”, rekla je ona svojevremeno o svojim počecima.

"Ja želim da pokažem ljudima da je moguće dostići uspeh u svetu mode i da se ne skidate, čak naprotiv - da se oblačite. Moda je moje zanimanje i nema smisla da se skidam", rekla je blogerka koja se modom bavi skoro 10 godina. 

Više njenih fotografija pogledajte u galeiji:

Instagram Srpkinja Tamara Kalinić završila je farmaciju, ali ljubav prema modi ju je odvela u drugom smeru.