Ari Nagel (44) profesor sa koledža iz Njujorka je donor sperme koji ima 78 dece, a trenutno još 13 žena očekuje decu s njim. Zbog toga ovaj čovek nosi nadimak "gospodin Sperminator", prenose američki mediji.

On je pomagao ženama da zatrudne na "starinski način", a kako kaže, navodno nikada ne naplaćuje svoje usluge.

Međutim, pošto mu se sve više žena javlja, sada je nešto oprezniji, te svoju spermu šalje u čaši kako bi zaštitio sebe i žene koje pokušavaju da zatrudne. Kako kaže jedina plata za njegove usluge su poljupci i zagrljaji koje dobije.

"Nikada nisam naplatio svoje usluge ženama kojima sam pomogao da dobiju dete. Naravno, dobijem puno poljubaca i zagrljaja, kao i doživotnu zahvalnost. Srećan sam jer imam toliko dece. Neke od njih viđam svaki dan, a neke nisam nikada sreo. To zavisi od porodice", ističe doktor.

Ari Nagel
Youtube 

"Puno žena mi se obrate su iz Amerike, ali nekada su i iz drugih zemalja. Prošli mesec bio sam dva puta u Africi, a mesec pre toga a Barbadosu i u Gruziji. Pre toga bio sam i u Rusiji, putovanja su deo ovoga što radim, ali velika većina žena kojima pomažem su iz Amerike", dodao je Ari Nagel.

Trenutano 13 žena čeka dete s Arijem, a sve su veštački začete njegovom spermom.

"Desetak dece začeo sam seksualnim odnosom, ali to je bilo u početku kada nisam znao drugačiji način. Mesečno mi se javi po nekoliko žena i bilo je teško imati seks bez zaštite, a u isto vreme garantovati sigurnost za sebe i njih. Zbog toga sada spermu dostavljam u čašicama", zaključio je Ari, piše The Sun. Inače, Ari je postao senzacija 2017. godine kada je pomenuti medij prvi put pisao o njemu.

Mnoge je ostavio zbunjene kada je iste godine gostovao u emisiji, gde je uživo u programu otkrio da ima decu sa 24 različite žene. Danas je situacija nešto drugačija.