Sestre Damjanović godinama spadaju u jedne od najpopularnijih mladih influensera, a prašinu u javnosti su dizale na različite načine: od ugradnje silikona sa samo 17 godina, pa sve do kontroverzi zbog predavanja u osnovnoj školi.

Ipak, Sara je prva koja se upustila u influenserske vode, a pored toga što je šampion u tekvandou, pasionirani zaljubljenik u fudbal, ali i misica, neretko se daleko više polemiše o njenom fizičkom izgledu, nego o bilo čemu drugom što radi i čime se bavi. 

O njenim intervencijama se dugo spekulisalo. Te ugradila je silikone, te nije, "prozivali" su je zbog sočiva, preteranog "kvarcovanja" u solarijumu, pretamne šminke, zbog "napumpanih" usana, kao i zbog previše "fotošopa" na fotografijama, ali ona je i dalje terala po svom, i nije se obazirala na komentare. 

Ipak, najnovije fotografije idu u prilog činjenici da Sara izgleda prilično drugačije nego što je to nekad bio slučaj. Pre svega, kosu je ofarbala u svetliju boju, pa je sada ponosno u taboru plavuša. Očigledno da se i njenim pratiocima više dopada svetla kosa, jer su na najnovijem storiju većinski glasali da Sara zadrži tu nijansu kose.

Instagram/saratkd7 Sara tkd promena boje kose

Srećom, samo je bio u pitanju sprej, tako da Sarina kosa (bar sa sada) ostaje u istoj nijansi. Takođe, dugo spekulisalo da je povećala grudi, iako je ona to više puta demantovala. Poslednji put je to uradila u januaru ove godine kada je demantovala pretpostavku koju je jedan pratilac imao o njoj.

Sara Damjanović demantovala navode da ima silikone u grudima
Instagram/saratkd7 Sara Damjanović demantovala navode da ima silikone u grudima

Tom prilikom okačila je fotografiju na kojoj joj je njeno poprsje bilo u prvom planu, a ako je verovati, to je sve delo majke prirode, a ne odlaska pod nož, kao što je to nedavno učinila njena mlađa sestra Anja Tkd.  Ipak, činjenica je da se Sara umnogome promenila u odnosu na vreme kada je bila samo devojčurak koji je vredno trenirao tekvando i jurio za fudbalskom loptom. 

Mlada influenserka, ruku na srce, jeste povećala usta, a i evidentno je da uživa da nosi sočiva u plavoj boji. Može se reći slobodno da je nekad bila zaista slatka devojčica, a da je danas rasna lepotica.
U galeriji ispod pogledajte kako je nekad izgledala influenserka i procenite da li vam je bila lepša kao brineta, manjih usta, te da bi bilo dobro da malo "uspori" sa estetskim korekcijama, ili vam se više dopada sada kao vatrena plavuša zavodljivog pogleda.

Instagram/saratkd7 Sara Damjanović pre i posle intervencija