Ćerka milijarderke Kajli Džener i repera Travisa Skota odrasta okružena modom i zaljubljenicima u modu, pa je bilo neizbežno da se i ona pohvali pozamašnim kolekcijama u svom garderoberu.

Stormi Vebster je očigledno strast prema modi nasledila od svoje majke Kajli Džener i trenutno sa kolekcijama koje poseduje može da parira mnogim zvezdama Holivuda.

Nakon što se Kajli, pre samo nekoliko meseci, pohvalila na nestvarnoj kolekciji skupocenih torbica svoje ćerke Stormi, sada je red došao na obuću.

''Moja devojčica je tako razmažena'' kratko je opisala fotografiju sveže kolekcije patika najviše modela Nike i Air Jordan i nekoliko modela brenda Off-White i time izazvala burnu reakciju svojih pratioca. Mnogi korisnici društvenih mreža su je osudili zbog količine novca koju izdvaja za mnogobrojne kolekcije svoje ćerke koje će ona nositi jednu sezonu i ubrzo ih prerasti.

"Šta će jednoj maloj devojčici toliko obuće", "Patike mi ne smetaju toliko jer je njen otac opsednut njima i praktične su. Kolekcija torbica ovog deteta mi je van pameti", "Kajli voli da se hvali, neće mi biti žao kad je opljačkaju" samo su neki od komentara njenih fanova.

Jedne je iznenadilo kako Stormi ima pravo malo bogatstvo u patikama, a one druge, koji su već navikli na njene poveće kolekcije, je iznenadila činjenica da je ovo kutak namenjen samo sportskoj obući.

Kako piše Daily Mail, najskuplje su patike Air Jordan 6 Retro GS Gatorade, koje koštaju 220 dolara. Zatim tu su patike od 157 dolara. Mala Stormi takođe ima prilike da nosi i patike popularne marke od 173 dolara.

Patike džordanke
stockx.com Patike džordanke

Naime, Stormi, koja je nezvanično najbolje odeveno dete u svetu slavnih, poseduje komade mnogobrojnih luksuznih brendova. Dok je imala samo pet meseci, vrednost njene tadašnje kolekcije obuće se procenila na više od 22 hiljade dolara, a sada, dve i po godine kasnije, ona se možda i utrostručila!

S obzirom na to da je garderober male Stormi neograničeno velik, možemo samo da nastavimo da joj zavidimo na kolekciji koja će se zasigurno širiti i u budućnosti.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.