Biografski film o Majklu Džeksonu nije ni izašao, ali već izaziva polemiku jer kreatori filma obećavaju necenzurisanu istinu, prenosi TMZ. Film je do sada u medijima predstavljan kao iskren prikaz života slavnog pevača sa fokusom na njegov talenat i njegove ljudske borbe.

Ali, kao što znamo, Džekson je optužen za seksualno zlostavljanje dece, a tužba Vejda Robsona i Džejmsa Safečaka protiv Džeksonove ostavšite još uvek čeka na suđenje. Reditelj Dan Rid rekao je da čini sve da pokaže interakciju muzičara sa decom na pozitivan način.

majkl džekson.jpeg
Shutterstock 

Kako prenose mediji, producent filma je Džeksonov bivši advokat Džon Branka, koji je doprineo, kada je ova tema u pitanju, scenariju filma. Rid je rekao da je pročitao kopiju scenarija za "Majkl" i stekao je utisak da je to zapravo omaž muzičaru.

Film o Majklu Džeksonu još uvek nije izašao, a već izaziva polemike
Shutterstock 

Nakon što je produkcija filma odložena prošle godine zbog štrajka SAG-AFTRA, glavno snimanje započelo je početkom ove godine, a glavnu ulogu igrao je muzičarev nećak Džafar Džekson. Amerikanci bi trebalo da mogu da gledaju film „Majkl” u bioskopima od 18. aprila 2025. godine, a Universal još nije definisao kada će biti pušten na inostrano tržište.

Bonus video

PLESAČI IMAJU PUNE RUKE POSLA! Beba i Jovanka saopštile izazov: U pitanju je nasleđe Majkl Džeksona! OVO JE REAKCIJA TAKMIČARA Kurir televizija

Izvor: Jutarnji.hr/ Wanted A.N.