Ako do sada niste čuli za njega, on je naplaćenija zvezda na Jujtubu. Mališani ga sigurno znaju, jer Rajan Kali ima samo devet godina, a njegov zadatak je da otpakuje i ocenjuje igračke.

Upravo ovaj dečak zauzeo je prvo mesto na listi najplaćenijih u ovoj sferi, a osim svog kanala na Jutjubu, Rajan je zaradio 200 miliona dolara od igračaka koje nose njegovo ime i brendirane garderobe.

Bez obzira što ima samo devet godina, svoj kanal na Jutjubu otvorio je još 2015. godine. Sve je počelo kada je svoju mamu upitao „zašto on to nema dok sva ostala deca imaju“.

Rajanova porodica danas vodi devet kanala na ovoj platformi. Ipak, njegovi roditelji se suočavaju sa istragom američkih federalnih službi zbog optužbi da sponzori nisu pravilno označeni.

“Skoro devet odsto klipova u kojima Rajan ocenjuje igračke sadrži barem jedan proizvod namenjen predškolcima za koji je plaćeno da bude preporučen. Deca predškolskog uzrasta ne razlikuju reklamu od prikaza igračke“, naveli su svojevremeno iz organizacije za zaštitu potrošača.