Kim Kardašijan suočava se sa kritikama zbog slika povodom Noći veštica. Ona je postavila slike svoje dece u dresovima Nejmara i Mesija.

- Sejnt kao zombi Nejmar Mlađi- napisala je Kardašijanova.

Internet senzacija Kim Kardašijan suočila se sa negativnim reakcijama svojih fanova, piše Glossy.

Ona je podelila fotografije svog sina Sejnta i njegovog prijatelja kao povređene dece sa krvlju i ranama po telu, u fudbalskim dresovima s imenima na arapskom jeziku.

- Tako Kim Kardašijan misli da je zabavno i razigrano obući decu u ovu odeću za Noć veštica: povređeni dečaci, krv svuda, odeća sa arapskim slovima na njima, iscepane košulje. Nakon što je rekla da u potpunosti podržava izraelske akcije prema Palestincima, ova objava odražava njen bolesni mentalitet u ismevanju ubistva više od 4.000 dece u Gazi od strane izraelskih vazdušnih udara- napisao je korisnik.

- Nisam sigurna kako mislite da je ovo prikladno s obzirom da je skoro 4.000 dece umrlo u Gazi i da zapravo izgledaju ovako? Neprihvatljivo, nije smešno. Vaša zemlja je prošla kroz genocid i često govorite o tome, šokirani smo što nemate srca za Palestince koji prolaze kroz isto - napisala je.

Pročitajte još: DOK HILJADE DECE UMIRE, KIM REĐA LOBANJE I RASKOMADANE DELOVE TELA! Pitaju je ima li mozga - briga je za horor u svetu

Bonus video:

"HAMAS MI JE OTEO ŽENU I ĆERKU, VIDEO SAM KAKO IH POKRIVAJU!" Izraelski ministar za Kurira TV u besu: NEMA POBEDE BEZ OSVETE Kurir televizija