Klaudija Šifer bila je i ostala jedna od najlepših žena sveta. Manekenka duge plave kose i ubitačnog tela svojevremeno je zarađivala na desetine hiljada dolara dnevno, a kolika je bila njena popularnost najbolje svedoči to što je čak i njen donji veš imao obezbeđenje zbog konstantnih pokušaja krađe. 

Lepa Klaudija i danas, kada ima 53, izgleda potpuno neverovatno, čime je dokazala onu staru teoriju jednom supermodel - uvek supermodel. No, da "jabuka ne pada daleko od drveta" dokazuje i to što je danas ćerka Klementina njena živa kopija. 

Klaudija Šifer i dan-danas izgleda zanosno.
Agostino Fabio / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nekada punačka devojčica u prošlosti je bila ismevana zbog izgleda, te se još kao veoma mlada suočavala sa komentarima da je "ružna", da "majci nije ni do kolena", i slično, no danas ti isti hejteri koji su joj ostavljali jezive komentare ćute i trljaju oči, jer Klementina više nije mala, a svaka nova objava pokazuje da je od majke "uzela" samo ono najlepše. 

Inače, Klementina Von je drugo dete Klaudije Šifer i reditelja Metjua Vona. Rođena je u Londonu 11. novembra 2004. i osim starijeg brata Kaspera ima i mlađu sestru Kosimu.

Supermodel 90-ih oduvek se trudila da svoju decu drži podalje od očiju javnosti, što se lagano menjalo kada je njena ćerka Klementina odlučila da krene majčinim stopama. 

Klaudija Šifer sa Klementinom.
MOVI Inc. / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Još 2006. godine Klaudija je izjavila kako bi htela da se njena starija ćerka okuša u ulozi modela. Tada je za "Vogue" izjavila kako bi volela da zastupa svoju ćerku ako odluči da se bavi manekenstvom, a sada se čini da se njen san ispunjava. 

Klementina je izrasla u prelepu mladu devojku, sa očaravajućim pogledom i likom koji neodoljivo podseća na mladu Klaudiju. 

Primetno je i da plavokosa lepotica postavlja sve provokativnije fotografije, kao i da joj Instagram profil nije više zaključan, a broj folovera raste iz dana u dan. 

Ostaje jedino da vidimo da li će uspeti da nadmaši uspeh svoje majke ili će njena karijera otići na neku drugu stanu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/clementine_vaughn_ Pogledajte kako danas izgleda ćerka Klaudije Šifer.

Pročitajte još: ČAK JE I NJEN VEŠ IMAO SVOJE OBEZEĐENJE: Bila je i ostala NAJLEPŠA MANEKENKA, a nove slike gledaju u šoku jer NE STARI

Bonus video:

SVETSKI SUPERMODEL SLUŠA BAJAGU: Pokazala kako uživa u Crnoj Gori pa oduševila Srbe izborom pesme Instagram/alessandraambrosio

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!