Lepa glumica Marina Ćosić imala je više nego neprijatno iskustvo kada se obratila svojim pratiocima za pomoć. Jeste da se kaže "sto ljudi, sto ćudi", te da se "ne može svima udovoljiti", ali zvezda serija "Ubice mog oca", "Istine i laži" i mnogih drugih, nije mogla ni da sanja da će jedno benigno pitanje izazvati toliko negativne komentare.

Ona je okačila fotografiju u kupaćem kostimu i pitala pratioce gde su u Beogradu čisti bazeni kako bi tu vodila dete

"Baš je glup ovaj osećaj kada vam se smuči mesto gde ste 10 dana i postanete umorni od odmora i naravno, nedostaje vam ostatak porodice, i onda kada se vratite razmišljate gde ćete opet da odete ili barem da imam neki provereno čisti bazen za Sofiju da je vodim 2-3 puta nedeljno, da se iskupa i u Beogradu, pa da bude i vuk sit i sve ovce na broju.

Jel imate neki bazen za preporuku a da je provereno čist i da je za decu dobar?", napisala je Marina. 

Međutim, zaređale su se reakcije koje su sve sam ne primerene.

"Jao, evo mi svi što imamo decu vodimo ih na prljave bazene. Šta se bre više njanjaviš", "Zašto moraju da se kupaju stalno?", "Bolje vodi decu negde, pa trči sa njima, gle kako si građena... Samo ti kopita fali", "Baš tako, lepo ste rekli, ova devojka sad žena se toliko njanjavi. Nijedan bazen nije prljav do te mere da ne može da se vodi dete da se okupa u njemu. Razumem ja da ona hoće njoj sve najbolje, majka joj je, ali njoj čini loše jer je non stop drži pod staklenim zvonom i ne da joj da stekne sopstveni imunitet", "Čist,ma bre smara nevidjeno! Imam decu i ja pa idemo na bazene, naravno vidimo dal su ok,cvidi se to odmah kad dođes,al baš toliko da njanjavi jao da l' znate u BG dobar bazen, a kao iz BG je, a voda dete po belome svetu i samo izbacuje slike i sad kao ne valja joj u Beogradu,ma 'ajde bre", "A zašto mora da se kupa stalno? Dva tri puta nedeljno? Taj deo mi je nejasan. Šta rade deca koja odu s roditeljima na more i to je to do sledeće godine?"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Marina je više nego kulturno odgovorila na negativne komentare, na čemu joj skidamo kapu, jer bi mnogi na njenom mestu potpuno izgubili živce i ne bi bili tako blagi. 

"Što Vi ne date preporuku za bazen ako vodite svoju decu? Vrlo rado bih pogledala Vašu preporuku da li mi lokacijski odgovara i raspitala se za časove na istom mestu", uljudno je odgovorila glumica.

Ono što nam je dodatno zaparalo uši je i udaranje na nečiji fizički izgled kojem, da se razumemo ama baš ništa ne fali, naprotiv, a sve "upakovano" u "dobronamerni" savet. 

Naravno, bilo je i onih koji su Marinu podržali i odbranili, i dali predloge bazena koji joj mogu pomoći. Takođe, mnogi su i komentarisali da bazeni zaista mogu biti rizični, te da je nemali broj njih imao problem sa infekcijama. 

Bonus video:

MARINA ĆOSIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Glumica priznala šta najviše voli da nosi u DRUGOM STANJU! Savet za buduće mame! (VIDEO) Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!