Ljubav Jelene i Novaka Đokovića od samog starta je važila za jednu od najvećih i najstabilnijih kada je reč o poznatim parovima. Zajedno su prevazišli brojne prepreke i opstali, a nevezano od situacije, uvek su jedno drugome bili najveća podrška. 

Jelena i Novak vole se kao prvog dana.
SEBASTIEN BOZON / AFP / Profimedia 

Par se poznaje još od srednje škole, te ne čudi što mnoge zanima da li su njihove emocije zaista tako jake kao što ih predstavljaju.

I odgovor će mnoge iznenaditi, pogotovo ako pogledaju njihove nove fotografije sa odmora u Dubrovniku.

Jelena i Novak napravili su mali predah sa obavezama i otputovali sa decom, ali budnom oku paparaca nisu pobegli, i baš tada, kada su mislili da ih niko ne vidi nastale su fotografije koje slave ljubav.

Jelena i Novak ne samo da su se sjajno zabavljali sa decom, već su u par navrata i strastveno razmenjivali emocije pokazavši da se još uvek vole kao prvog dana, pa čak i više. 

Jelena je inače oduševila sve izgledom u minijaturnom kupaćem kostimu, a činilo se da Novak ne može da skine ruke sa nje.

Osmeh sa lica nisu skidali i jedno je sigurno - osim što sve gori od njihovih poljubaca, njihova ljubav zaista je inspiracija svim parovima.

Bonus video:

Jelena Đoković uživala u koncertu Dina Merlina u Crnoj Gori Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!