Odnosi u porodici Đoković godinama su bili glavna tema medija, pogotovo kada je reč o Jeleni i Dijani. Pisalo se da su u svađi, da se ignorišu na javnim događajima, kao i da je upravo Dijana ta koja je Jeleni i Novaku spasila brak.

Celokupnoj situaciji nije ni pomogla izjava Novakove majke od pre nekoliko godina kada je javno zamerila Jeleni zbog načina na koji odgajaju decu.

Godinama se pričalo o odnosu Dijane i Jelene Đoković.
REAU ALEXIS / Sipa Press / Profimedia 

Dijani je smetalo što Jelena praktikuje da u njenoj i Novakovoj kući nema šećera. U trenucima kada im se jede slatko, konzumiraju specijalno napravljene slatkiše. Kako je dobro poznato da bake vole da razmaze svoje unučiće, proneo se glas da ovo možda smeta Dijani jer ne može da uradi isto sa Novakovom decom.

- Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je Dijana jednom prilikom.

Dijana Đoković se ne slaže uvek sa Jelenom i Novakom.
ATA Images 

Takođe, ona je u jednom intervjuu otkrila i kakva je baka.

- Jako sam srećna što imam unuke, što su mi podarili Stefana i Taru. Možda ne provodimo sa njima onoliko vremena koliko bismo želeli, ali i to što provodim zaista mi mnogo znači i nekako me vraća u detinjstvo, u period kad su moja deca bila mala, kad možda nisam imala vremena da se igram sa njima. Ja nisam tu da ih vaspitavam, to će mama i tata, ja sam tu da u njima uživam i da možda nekad prekršim neke stvari koje im ne dozvoljavaju, ali u tome i jeste čar - ispričala je Dijana.

Dijana Đoković voli da razmazi unuke.
Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske" - otkrila je uz osmeh Dijana Đoković u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Ovaj intervju prenosio se iz godine u godinu, a situacija se navodno pogoršala i kada je izabranica i Đorđa Đokovića prešla zajedno sa suprugom na vegansku ishranu, što navodno Dijana nije mogla da oprosti Jeleni. 

Saška Veselinov je navodno inspirisana Jelenom prešla na vegansku ishranu.
ATA Images, Mondo/Uroš Arsić 

Međutim, da su sve te priče deo prošlosti, čak i ako je u njima bilo istine, pokazala je jedna fotografija kada su proslavljale Novakov uspeh, odnosno osvajanje 23. gren slem titule. 

Jelena i Dijana su u sjajnim odnosima zapravo.
Instagram 

Jelena je Dijani sedela u krilu, a obe su bile nasmejane od uha do uha, srećne i ponosne! Ovim je definitivno stavljena i tačka na priče da nisu u dobrim odnosima, a njihovi izrazi lica dovoljno pokazuju da među njima aspolutno nema "zle krvi".

Bonus video:

Jelena Đoković peva pesmu Lepe Brene Twitter/@naslovnestrane365

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!