Zorana Jovanović svoj ljubavni život godinama je skrivala od javnosti. O njenim izabranicima moglo se samo nagađati jer lepa influenserka nije želela da potvrdi ili demantuje sa kim je u vezi, niti je svoje partnere objavljivala na mrežama.

Međutim, sada se sve promenilo. Zorannah je konačno pokazala svog novog dečka i time potvrdila navode tviteraša koji su ih takoreći "raskrinkali" pre nešto više od mesec dana

Ona je objavila fotografije sa američkim fudbalerom Elojem Rumom i dovoljan je jedan pogled da shvatite koliko su emocije između njih jake.

Nema sumnje da je Zorannah zaljubljena i srećnija nego ikad, a predivne komentare dobila je i od svojih pratilaca.

Zorana Jovanović Zorannah je u srećnoj vezi sa fudbalerom  Eloj Rum
Instagram 

Ko je Eloj Rum?

Eloj Rum je američki fudbaler koji trenutno igra kao golman za klub Columbus Crew. Rođen je u Holandiji, dok je poreklom sa ostrva koje je u južnom delu Karipskog mora blizu severne obale Venecuele, Kuraso.

Njega na mrežama prati gotovo 100.000 ljudi, a osim fotografija sa terena, ali i sa luksuznih destinacija, veliki broj objava je i sa uskoro trogodišnjom ćerkicom koja se rodila tokom karantina.

On je uspeo da se vrati u Holandiju malo pre zatvaranja kako bi bio sa svojom tadašnjom devojkom Lisom i novorođenom bebom.

No, čini se da veza između njega i Lise ipak nije uspela, ali se fudbaler trudi da svaki slobodan trenutak provede sa svojom ćerkicom.

Zorana se uselila kod Eloja

Zorana se nedavno i preselila kod dečka, a gotovo svakodnevno objavljuje fotografije iz svog novog doma. 

Naravno, i u ovome su je "raskrinkali" tviteraši kada su uporedili njene nove fotografije sa slikama Elojeve bivše.

Bonus video:

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE BLOGERKE: Zorannah su svi nekad voleli, sad para nosem OBLAKE, a ovo NIKAD nije kupila u prodavnici Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!