Monika Beluči neko vreme nije bila aktivna na Instagramu. Barem ne kada je reč o objavljivanju slika. Ipak, i te kako je pratila šta ko radi i redovno lajkovala prijateljima objave, među kojima je i naša lepa glumica Sloboda Mićalović, koju Beluči veoma ceni. 

Međutim, sada je jedna od najlepših glumica sveta objavila dve fotografije i mnogi su komentarisali da je vredelo čekati na ovakve objave. 

Na prvoj, Monika je u nestvarnoj Dolce&Gabbana haljini koja umesto rukava ima anđele, a slavna lepotica je čestitala svima Dan majki i dodala: "Blagoslovena sam da imam moje dve ćerke, moje anđele koje mi daju krila". 

Samo dan kasnije objavila je još jednu fotografiju koja je izabrana za naslovnicu Cote magazina. Monika je izgledala nestvarno lepo u senzualnoj poluprovidnoj toaleti zbog koje je izgledala poput boginje, a mnogi su pisali da izgleda mnogo mlađe, kao i da blista u poslednje vreme, vezujući to za njenu novu vezu sa velikanom filmske umetnosti Timom Bartonom. 

Kako godine odmiču, Monika je sve lepša i lepša, i čini se da joj malo koja pa čak i mlađa glumica može izaći na "crtu". I dok ona blista, to se ne može reći za njenog bivšeg supruga Vensana Kasela koji poslednjih nedelja proživaljava pravu dramu zbog, kako se čini, bivše supruge, 30 godina mlađe Tine Kunaki. 

Monika Beluči izgleda sve bolje i bolje.
Nicolas Liponne / AFP / Profimedia 

Podsetimo, sve je krenula pre mesec dana kada je izbrisao sve fotografije sa Tinom, pa čak na profilu nije ostavio ni retke objave sa ćerkom Amazoni. Nije joj čestitao rođendan, niti se sa njom pojavljivao u javnosti. 

Vensan Kasel i Tina raskinuli su nedavno.
- / SGP / Profimedia 

Šuškalo se da se par rastao, a govorkanja su bila još glasnija kada se na premijeri njegovog novog filma pojavio sam. I dok se tada smeškao i uživao u pažnji, Tina je patila. 

Vensan Kasel se na promociji pojavio sam.
LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Izgledala je tužno, na momente čak i pogubljeno i nervozno, i bilo je jasno da veoma pati. U retkim prilikama kada bi je paparaci i uslikali u javnosti, svaki čas bi proveravala telefon. Situacija se vremenom menjala. Vensan se poptuno povukao u ilegalu, te se čak ni na mrežama nije oglašavao, a Kunaki je polako ali sigurno bila sve bolje i bolje.

Tina kunaki izgledala je umorno i neraspoloženo.
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

U jednom trenutku je i sama dala naznaku šta je možda krenulo po zlu u njihovom odnosu kada je podelila Šakirinu novu pesmu u kojoj se pevačica dotakla i prevare, zbog čega su mnogi posumnjali da je Kasel ponovo bio neveran, baš kao što je to bilo i sa Monikom Beluči. 

Podsetimo, u to vreme, iako je par već bio razveden, pričalo se da postoji šansa za pomirenje.

Tina Kunaki dala je naznaku šta je krenulo nizbrdo u njihovom odnosu.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Međutim, glumac je na Ibici upoznao jedva 19-godišnju Kunaki i "odlepio". Uplovili su u vezu, a potom i brak, i dobili ćerku koju do skoro nije bilo moguće videti. 

Vensan Kasel dobio je i ćerku sa Tinom.
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Za sve ovo vreme koliko su bili zajedno, pričalo se da Tina koristi Vensana, da ga ljubi na silu, a sve kako bi joj otvorio vrata modelinga. Govorilo se da glumcu smeta njeno preslobodno ponašanje i to što želi da se druži sa ljudima njenog godišta i izlazi, kao svaka devojka u dvadesetim. 

Pričalo se da Tina Kunaki na silu ljubi Vensana Kasela.
Silvia & Sergio / Splash / Profimedia 

Međutim, Kasel je želeo da je "pobabi" i tako zadrži, što Tina nije trpela. Nakon raskida, Kunaki je bila ta koja je kačila kriptične poruke, te je čak i pokazala ćerku Amazoni što joj nije bilo dopušteno dok je bila u odnosu sa Vensanom. 

Kasel se nedavno i oglasio na Instagramu i okačio video na kojem oblači košulju, a potom i poruku za koju mnogi misle da je upućena Tini. 

Vensan Kasel ostario je preko noći.
Instagram 

Nakon snimka ljudi su komentarisali da je Vensan taj koji je ostario preko noći, te da deluje umorno, ispijeno i iscrpljeno.

Vensan Kasel izgledao je staro i ispijeno.
Instagram 

Ali poruka je ta koja se najviše komentariše. Naime, on je napisao: "Nema ljubavi bez dokaza da volite", čime je, na neki način, i ponizio Kunaki za koju je već kružilo da se udala iz koristi.

Vensan Kasel objavio je čudnu poruku.
Instagram 

Međutim, mlada manekenka nije ostala dužna. Iako je malo pre toga podelila fotografije sa bratom, odmah potom okačila je na svoj profil "odgovor" kojim mu je duplo vratila pokazavši da Vensan ne može sa njom više kako on hoće.

tina kunaki odgovorila je vensanu na storiju.
Instagram 

"Mi smo ono što nosimo u srcu. Sve ostalo je samo izgled". Mnogi su protumačili njenu odbranu od tvrdnji da se nije dala u odnosu sa glumcem. Te da je lako pomisliti da je takva kakva se priča samo zato što je lepa i bila je u braku sa starijim.

tina kunaki okačila je fotografiju sa prijateljima.
Instagram 

Tina je svakako nakon toga okačila i fotografiju sa prijateljima i na objavi nije skidala osmeh sa lica, a veća osveta Vensanu nije potrebna, te su čak mnogi i mišljenja danas da ga "Tina pravi magarcem, te da pada na njene 'provokacije'", i da se "ponaša kao klinac", što ne priliči jednom velikom glumačkom imenu kao što je on.

tina kunaki vratila je vensanu milo za drago.
Alec Michael / Zuma Press / Profimedia 

Kako će se dalje razvijati ova situacija, ostaje da vidimo, ali nema sumnje da niko od aktera nije načisto sa emocijama, pozitivnim i negativnim nakon raskida, dok za to vreme Vensanova bivša supruga Monika uživa u novoj vezi i izgleda kao milion dolara, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Youtube, Shutterstock Lepa glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!