Poslednjih meseci, svet ne prestaje da bruji o ljubavnom životu Vensana Kasela i Monike Beluči. Sa jedne strane glavna tema je razvod glumca i 30 godina mlađe manekenke koju je, prema mišljenju mnogih i ponizio nedavnom javnom prozivkom kada je na svom storiju napisao: "Nema ljubavi bez dokaza da volite", implicirajući da ga je mlada Tina Kunaki samo koristila

Vensan Kasel tvrdi da ga je Tina samo koristila.
Profimedia 

Njihova drama traje već neko vreme i za sada se čini da nema kraja, dok za to vreme, Vensanova bivša supruga, jedna od najlepših žena sveta, Monika Beluči, uživa odnedavno u skladnoj vezi sa Timom Bartonom

Monika Beluči uživa u vezi sa Timom Bartonom.
Nicolas Liponne / AFP / Profimedia 

I dok paparaci u stopu prate i Tinu i Vensana i Moniku, makar na neko vreme deca koju je Kasel dobio sa Belučijevom mogle su da odahnu, a pogotovo starija Deva koja je i krenula majčinim stopama. 

Međutim, sada se to promenilo. Lepa 18-godišnjakinja privukla je ogromnu pažnju kada se nakom kratkog putovanja po Indiji pojavila u Rimu na snimanju za Dolce&Gabbana, a razlog je to što je za kratko vreme drastično smršala, što se dalo primetiti i po njenim objavama na Instagramu. 

Iako su Devu od početka karijere pratile priče da zapravo nije dovoljno mršava, a ni lepa da bi bila manekenka, sada kada je zapravo izgubila kilažu, postavilo se pitanje šta se dešava, i da li stres oko ljubavnog života roditelja utiče i na nju. 

Fotografije koje su posebno podigle prašinu bile su sa par snimanja početkom maja gde su u prvom planu Devine premršave ruke, kao i rebra koja su "ispala". 

Ipak, uprkos zabrinutim komentarima obožavatelja, lepotica se nije oglašavala. Zbog gubitka kilograma i njeno lice izgleda drugačije, te mnogi komentarišu da sada više podseća na slavnu majku. 

Inače, slavna lepotica već neko vreme suvereno šeta modnim pistama i pozira za naslovnice poznatih časopisa, a na Instagramu je prati i više stotina hiljada ljudi.

Ujedno koristi svaku priliku da se fotografiše u golišavim izdanjima, a pre godinu dana od majke je 'ukrala' naslovnicu Vogue-a i, prema izvorima bliskim Moniki Beluči, danima molila majku da se slika sa njom kako bi dobila publicitet.

Deva kasel očajnički želi publicitet.
Youtube 

Mnogi su mišljenja da Deva nema to što je potrebno da bi se probila na sceni kao manekenka, a s obzirom da su je paparaci u više navrata fotografisali dok tera svoje drugarice i asistente da je slikaju u izazovnim pozama širom Rima, gde živi, svi se slažu u jednom – da ima kalibar talenta i lepote koji krase njenu majku, ne bi joj trebalo toliko truda da je javnost primeti.

Deva Kasel uvek traži od drugih da je slikaju.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Javnost je generalno veoma podeljena po pitanju Deve i njenog manekenskog talenta. Kako znamo da je i Monika karijeru započela kao manekenka, svi ih upoređuju, pa jedni misle da liče, a drugi pak da Deva svojoj majci nije ni do kolena jer joj nedostaje seksepilnosti, pogotovo sada kada je drastično smršala. 

Ipak, čini se da njena nova figura odgovara dizajnerima, te ređa unosni ugovor za ugovorom, a šta je prava istina iza njenog naglog gubitka kilograma zna samo ona.

Instagram Deva Kasel, ćerka Monike Beluči

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!