Slavna pevačica Demi Lovato ne prestaje da oduševljava svojom transformacijom. Ne samo da deluje kao da je sve loše konačno ostavila iza sebe, već i izgleda nikad bolje, a čini se da fanovi ne mogu nagledati njenih novih fotografija.

Demi Lovato objavila je dve fotografije na storijima.
Instagram 

Ona je najpre objavila sliku na kojoj je ljubi sa dečkom Džordanom Luteusom, koji je takođe muzičar, a potom i fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu. 

Demi Lovato u kupaćem izgleda sjajno.
Instagram 

Demi je sijala i izgledala bolje nego ikad, a njena figura sve je više nalik onoj koju je imala na početku karijere, kada je tek zakoračila u svet slavnih kao jedna od glumica na Disney kanalu. 

Pevačica raskošnog glasa krupnim koracima išla je napred, ali slava nije došla bez visoke cene. Od najranijeg detinjstva bila je zlostavljana, što ju je odvelo u pakao bulimije, a potom i u problem sa alkoholom i nedozvoljenim supstancama.

Demi Lovato jezivo se ugojila nakon predoziranja.
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa 16 ju je silovao kolega sa kojim je morala da radi, a potom i menadžer.

Problemi sa zavnisnošću otrgli su se kontroli, te je usledilo predoziranje koje se potom iskomplikovalo, te je imala i srčani, ali i 2 moždana udara. Mislilo se da neže preživeti, ali je ipak uspela.

demi Lovato imala je 2 moždana udara.
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nažalost, nastavila je sa starim navikama, a potom upala u još goru depresiju, nastavila da pije alkohol i koristi lakše droge i jezivo ugojila. Izjasnila se i kao nebinarna osoba, a onda se, pre manje od pola godine sve promenilo.

Demi se povukla iz javnosti, prestala da pije, počela da se zdravo hrani i trenira, a nedavno je izjavila i da nije više rodno neutralna.

Demi Lovato počela je da trenira i da se zdravo hrani.
Instagram 

Šuška se da je za promenu najviše zaslužan Luteus, koji joj je najveća podrška, što je pevačica u više navrata istakla.

Koliko su emocije snažne, dalo se naslutiti i prošle godine kada je Lovato slavila 30. rođendan, a njen dečko joj se obratio s rečima: "Srećan rođendan bebo. happy birthday baby. Ti si prelepa 30-godišnjakinja i ja sam najsrećniji šmokljan na svetu jer mogu da kažem da si moja".

"Nasmejati te je postala moja nova opsesija, jer tvoj osmeh bukvalno leči moju depresiju (tu negde postoji tekst pesme). Tako sam ponosan na tebe što ne samo što si preživela sve kroz šta si prošla, već si došla na vrh i postala najzdravija, najsrećnija, najslađa verzija sebe. I to si sve ti dušo", napisao je Luteus u jednom dahu uz seriju njihovih fotografija.

Luteus i Demi imali su prvo zvanično javno pojavljivanje na ovogodišnjoj dodeli Gremija, te ne čudi što su sve oči bile uprte baš u njih, a Demi je blistala kao nikad do tada.

Demi Lovato ne krije koliko voli Luteusa.
Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tako je i na taj način pokazala da je jača od svih demona koji su je vukli na dno, te da se konačno izvukla iz svega i ostavila loše u prošlosti, gde i treba da bude.

Bonus video:

ispovest Demi Lovato Instagram/callherdaddy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!