Lepe vesti u domu slavnog fudbalera Nejmara. On i njegova stara/nova devojka Bruna Bjankardi očekuju prvo dete nakon što su proveli gotovo pola godine razdvojeni. Ipak, da stara ljubav zaborava nema pokazalo se pre nekoliko meseci kada se lepa brineta pojavila na njegovom rođendanu, a potom objavila zajedničku fotografiju uz reči: "Srećan rođendan, lepi. Danas sam ti rekla sve. Stavljam ovu sličicu ovde samo da se zna", čime je bilo jasno da ne mogu jedno bez drugog. 

Sada će njihova mala zajednica biti bogatija za još jednog člana, a presrećni budući roditelji nisu skidali osmehe sa lica. Oni su oboje na svoje profile okačili fotografije na kojima se vidi Brunin stomak, dok je Nejmar nežno ljubi. 

"Sanjamo o tvom životu, planiramo tvoj dolazak i saznanje da si tu da upotpuniš našu ljubav čini naše dane mnogo srećnijim. Dolaziš u prelepu porodicu, sa bratom, babom i dedom, tetkama i ujnama koje te već toliko vole! Dođi uskoro sine, radujemo se tebi!", napisao je Nejmar i citirao deo iz biblije:

"Pre nego što sam te formirao u utrobi, izabrao sam te; pre nego što si se rodio, ja sam te izdvojio – Jeremija 1:5".

Nejmar čeka prvo zajedničko dete sa devojkom.
Instagram 

Bruni i Nejmaru će ovo biti prvo zajedničko dete, dok sa bivšom devojkom Karolinom Dantas već ima 12-godišnjeg sina. Kada je reč o fudbaleru i Bruni, on i lepa influenserka zajedno su od 2021. godine, a Bruna je u sjajnom odnosu i sa njegovim sinom Davijem Lukom. Šuškalo se i da su se verili, a onda je, kao grom iz vedra neba stigla vest u avgustu 2022. da je par raskinuo.

Nejmar i Bruna su zajedno od 2021.
Instagram 

Kako su pisali strani mediji, šuškalo se da je Nejmar prevario Brunu s neimenovanom devojkom na žurki i da je ona zato raskinula s njim. "Spakovala se i ostavila ga pre nego što je svanulo", otkrio je izvor blizak paru.

U isti mah godinama se šuškalo da je Nejmar godinama zaljubljen u svoju rođenu sestru sa kojom, po mišljenju mnogih, ima bolestan odnos.

Nejmar ima bolestan odnos sa sestrom.
Instagram 

Spekulisalo se da Bruna pati u tišini, delila je fotografije na kojima nosi dres Brazila tokom Svetskog prvenstva u Kataru, delila je snimke na kojima se vidi Nejmar na terenu, a nije poznato da je imala dečka tokom raskida, dok je fudbaler povezivan s više devojaka, uključujući i lepu Srpkinju Teodoru Džehverović, ali i starletu Soraju po koju je navodno slao i avion. Ipak, par je izgladio sve razmirice, a danas izgledaju srećnije nego ikad.

Bonus video:

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!