Da su Balkanke jedne od najlepših žena sveta potvrđuje i zanosna Tara Emad, mlada glumica i manekenka koja je jedna od najvećih zvezda u Egiptu. 

Izgledom oduzima dah, a njene pravilne crte lica, i savršena građa dovele su je do toga da je još 2010. kao srednjoškolka pobedila na takmičenju Miss Teen, nakon čega je predstavljala Egipat na takmičenju za najlepšu tinejdžerku sveta gde je izabrana za prvu pratilju.

Tara Emad velika je zvezda u Egiptu.
OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia 

Taru je u isto vreme privlačio i svet glume, a zahvaljujući ogromnom talentu, nije trebalo mnogo da je prepoznaju "velike face", te se, iak je veoma mlada, već pojavila u dvadesetak filmova i serija. 

Ipak, ništa od toga ne bi se desilo da njena majka Ljubinka pre mnogo godina nije odlučila da sledi srce i ostane u Egiptu zbog ljubavi. 

"Moja mama je Crnogorka iz Danilovgrada. Radila je u austrijskoj ambasadi i prilikom jednog odlaska u Egipat upoznala je mog tatu i ostala tamo. Cela moja porodica sa mamine strane živi ovde", izjavila je u jednom intervjuu Tara.

Lepotica je zemlju svoje majke prvi put posetila sa četiri godine, i od tog trenutka Crna Gora bila je njen drugi dom.

Crnogorski odlično govori, i kaže da bi je bilo sramota da ne govori jezik svoje majke. 

Zanimljivo je da je baš iz tog razloga, u Kairu, gde je rođena, prvih deset razreda škole pohađala upravo na crnogorskom, te je na taj način više saznala o zemlji svoje majke, ali i da piše i latinicu i ćirilicu.

Upravo je od majke Ljubinke i nasledila lepotu, a pomalo i balkansku narav, a svojevremeno je pričajući o bjuti tajnama upravo spomenula trik koji ju je mama naučila. "Kada sam umorna ili dođem sa zahtevnog snimanja, iskoristim kocku leda, da osvežim lice", rekla je jednom prilikom za egipatske medije, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Tara Emad je Crnogorka koja je glavna zvezda u Egiptu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!