Naša slavna DJ i manekenka Lea Davogić, pravi je primer da ne postoji ono što trudnica ne može da uradi, ukoliko to poželi. Iako je u prešla šesti mesec, Lea je pokazala komplikovane pole dance pokrete na šipki koji zavređuju aplauz. 

"Sudite koliko želite, ali ja sam morala... eto, i to sam probala trudna. Mogu 2 ipo figure da uradim da ne bih uključila trbusnjake, ali morala sam da probam", napisala je Lea uz video koji je objavila na Instagramu i samo možemo da kažemo BRAVO!

Komentari oduševljenja i komplimenti zaređali su se ispod objave. "Alal ti vera sestro slatka", "Svaka čast", "Sexy mama", "Devojko, blistaš, bravo", "Sjajno", "Predobro"... samo je delić onoga što se moglo pročitati. 

Inače, lepa manekenka nedavno se pojavila i na crvenom tepihu MAC Awards dodele nagrada u beloj haljini sa kapuljačom, na kojoj je naglasak bio na trudničkom stomaku, te potpuno podržala Rijaninu ideju da trudnička odeća itekako može da bude seksi.

Lea Davogić oduševila je izdanjem na MAC-u.
Amir Hamzagic/ATAIMAGES 

Na crvenom tepihu sve oči su bile uprte u njeno smelo izdanje koje je neverovatno podsećalo na modne trenutke kakve su nosile najpoznatije holivudske zvezde dok su bile u drugom stanju.

Ovaj hrabri autfit, Lea je uspela da iznese na nesvakidašnji način, čime je još jednom dokazala da prati trendove kako u muzičkom, tako i u modnom svetu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Alal ti vera sestro slatka