Novootvoreni lažni profil Dragane Kosjerine na društvenoj mreži Tviter uspeo je da napravi pravu pometnju među korisnicima ove mreže.

Dragana Kosjerina, popularno TV lice, osim šarmom i lepotom pred kamerama, oduševljava i modnim izborima. Koliko posvećeno objavljuje na Instagramu, da je mnogima nedostajala govori i jučerašnja pometnja na Tviteru.

Mnogi su pomislili da se poznata voditeljka konačno pridružila Tviter zajednici, a prva objava nikome nije bila sumnjima. Naime, prva rečenica kojom se Dragana juče navodno oglasila bila je – Sunčan dan meni je dovoljan za osmeh.

Nedugo potom na profilu pod njenim imenom i prezimenom je objavljena i prva fotografija. Na njoj Dragana pozira u crnom kaputu i sa šalom, zagonetno se gledajući u ogledalu. Uz ovu fotku stoji opis – strpljenje. 

Ovo je već izazvalo sumnju, ali ne dovoljnu. Odmah su počeli da se broje komentari, među kojima se izdvajaju samo komplimenti.

Međutim, nedugo potom pojavile su se informacije da je ovaj profil na Tviteru – lažan i da iza njega zapravo ne stoji lepa voditeljka.

A potom je nova objava ovog profila: "Ljudi, vi ste bas divni ovde, a plašili su me. Hvala na lepim recima" sve ponovo bacila u razmišljanje da li je ona ili ne.

Instagram TV lice, voditeljka Dragana Kosjerina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!