Slavna pevačica Rijana nakon spektakularnog nastupa na Superboulu, na kojem je otkrila svetu da je po drugi put u blagoslovenom stanju, sada je priredila novo iznenađenje svojim fanovima. Ona je sa svojim partnerom Asap Rocky-jem pozirala na naslovnici britanskog Vogue, ali su ujedno i prvi put pokazali sinčića kojeg su dobili pre manje od godinu dana.

Set prelepih fotografija rastopio je srca svih, a zanimljivo je da su na naslovnici obe bebe, a da to pevačica nije ni znala.

Naime, naslovnica je snimljena u decembru, a Rijana je oduševljeno prokomentarisala na Instagramu: "Kakva je ovo ludost. Obe moje bebe su na fotografiji, a mama nije 'imala pojma".

Inače, pevačica na fotografija odašilja neki old school Elvira vibe, u dugoj crnoj haljini i frizuri sa feather šiškama, kao i dugim rukavicama. 

Ona je u intervjuu progovorila i o majčinstvu. Pop-pevačica je otkrila da se plaši što podiže "crno dete", a to je, za nju, najstražnija odgovornost na ovom svetu.

"Vi mislite: 'Gde ostavljam svoju decu? Ovo je planeta na kojoj će da žive? I sve te stvari te pogađaju drugačije"

Ipak, Rijana ne krije da će dati sve od sebe da dečaka izvede na pravi put i načini od njega čoveka. Pevačica je otkrila i da je njen partner tokom prve trudnoće silno želeo dečaka.

"Roki je želeo da zna. Želeo je dečaka. U početku je bio otvoren, a onda je rekao: "Ne, ja želim dečaka, siguran sam." Samo sam mislila: "Gospode, molim te, dozvoli ovom čoveku da dobije ono što želi", otkrila je Rijana.

Par sada očekuje drugo dete, ali pol nije poznat, a na sve to, Rijana otvoreno kaže: "Volela bih da imam još dece, ali šta god Bog želi za mene, ja sam za to".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!