Skaut Vilis, ćerka holivudskog glumačkog para Demi Mur i Brusa Vilisa iznenadila je javnost svojim stajlingom. Uprkos činjenici da to za nju nije neuobičajena pojava budući da se jednom pojavila u pidžami, mnogi su bili šokirani izborom njene obuće.

Ekstravagantna izdanja postala su zaštitni znak mlade glumice Skaut Vilis (29), a koliko daleko može da ide govori i činjenica da je jednom prilikom gola prošetala ulicama Njujorka, a u znak protesta Instagramu koji joj je ugasio nalog zbog golišavih fotki koje je dodavala.

Skaut Vilis
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovog puta nadmašila je samu sebe kada se ulicama Los Anđelesa prošetala u vunenim čarapama i džemperu, dok je na nogama imala papuče u obliku kopita.

Skaut Vilis u čudnoj obući
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njen staling odmah se našao na meti kritičara koji su imali oštre komentare, smatrajući da je kombinacija mlade glumice čist promašaj. Mnogi su komentarisali da izgleda kao da je pošla u štalu i na pijacu.

Skaut Vilis, ćerka brusa vilisa i demi mur
Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!