Jelena Karleuša je jedna od naših najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, a o njoj je i u nekoliko navrata brujao svet, ponajviše jer su brojne velike zvezde kopirale njene autfite, kao što je to radila, i moramo priznati, radi i dalje Kim Kardašijan. 

jelena karleuša danas živi u vili na dedinju.
screenshoot/instagram 

Naravno, gde su slava i popularnost, dolazi i novac, te Jelena danas može da se pohvali da živi u elitnom delu grada, u modernoj vili na Dedinju za koju je, kako se pisalo, iskeširala čak 2,5 miliona evra.

Pevačica je u više navrata pokazala detalje svog renoviranog doma koji je kupila od čuvenog Piksija, a u kojem dominiraju luksuzni detalji što, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

printscreen/instagram Vila Jelene Karleuše

Međutim, nije oduvek bilo tako. Zapravo, garderober koji danas ima u svom luksuznom domu veličine je nekadašnjeg stana u kojem je živela sa majkom Divnom. 

Jelena Karleuša pokazala je stan na Novom Beogradu
printscreen/youtube 

Naime, plavokosa pevačica ranije je stanovala kod Fontane, na Novom Beogradu, a vrata svog doma otvorila je davne 1998. godine voditeljki Nataši Ilić.

U njenoj emisiji "Muzička kutija" Karleuša je tada pokazala kako se snalazi u kuhinji, spremala je pečeno pile, šnicle i zelenu salatu, pa su gledaoci imali priliku da vide kako i izgleda ovaj deo stana.

Jelena Karleuša kuvala je ručak pred kamerama.
Youtube 

Tu je bio okrugli trpezarijski sto, šporet, kao i veš mašina. 

jelena karleuša pokazala je kako se snalazi u kuhinji.
Youtube 

Godinama posle Karleuša je vredno radila, preselila se na Bežanijsku kosu, a potom i na Dedinje, dokazavši da je snove moguće ostvariti ukoliko se trudite i pravite pametne poteze.

jelena karleuša danas uživa u luksuzu.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!