Da li biste se složili ako bismo rekli da plastične operacije danas važe za modni fenomen? Za pojedine ovi zahvati predstavljaju odlaganje alarma životnog nezadovoljstva, dok mnogi drugi ljudi imaju predrasude o istim.

Ukoliko ste među redovima onih koji misle da je prirodan izgled ipak bolja opcija, fotografije u nastavku će potvrditi vaše mišljenje.

Kako smo poslednjih godina svedoci sve većeg broja žena koje lepotu prepuštaju estetskim hirurzima, tako smo i poslednjih nekoliko meseci mogli da vidimo da se sve veći broj žena odlučuje na "vađenje" silikona i drugih veštačkih materijala iz usana. Izgleda da je na ceni više prirodniji izgled usana od silikonski prenaglašenog.

Sve veći je broj žena koje su odlučile da izvade silikone zbog deformacija koje se vremenom javljaju – pomeranja silikona ili tzv. kvržica u predelu uboda igle, ali i zbog zdravstvenih problema.

Međutim, sve žene koje su izvadile silikone iz usana složile su se u jednom – operacija je užasno bolna i više bi volele da tome nisu morale da se podvrgnu.

Ukoliko ste se nekada pitali kako izgledaju usne kad se iz njih izvade silikoni, novi TikTok trend donosi odgovor.

Uklanjanje filera TikTok/stokerplasticsurgery