Poznati frizer i šminkerAleksandar Dramićanin iznenadio je svoje pratioce još jednom moćnom tranformacijom. U njegovoj stolici ponovo se našla njegova omiljena baka Miloratka (87) iz Ivanjice, a rezultati su ostavili sve bez teksta. 

Slobodno možemo reći da se lepoti Mike, kako je zovu od milošte, ljudi nisu mogli nagledati, a komplimenti su se samo ređali jedan za drugim. 

"Fascinantno", "Svaki put me transformacija bake dame iskreno oduševi", "Neverovatno!, "Bravo! Svaka čast!", komentarišu na Instagramu.

Rezultati su zaista nestvarni, i slobodno možemo reći da je Aleksandrova baka spremna za neki crveni tepih, iako moramo dodati da je Mika lepa i bez šminke, te ne sumnjamo da poznati šminker i frizer slavnih nije imao problema da naglasi njenu prirodnu lepotu. 

Inače, Aleksandar je prvi put svoju baku sredio i našminkao tokom karantina 2020, da bi godinu dana kasnije ponovio priču. 

"Ona je obična baka iz svog sela, ne sređuje se i skromna je žena, ali je prelepa i oduvek mi je inspiracija. Kosu uvek nosi u marami, pa sam došao na ideju i kosu da joj sredim. Pre desetak godina sam je već jednom šminkao, ali poslednji put sam to radio u karantinu jer sam za sve to vreme bio u Ivanjici, pa sam iskoristio priliku. Tada sam je bukvalno naterao jer nije bila posebno raspoložena za to, a drugi put sam to radio sa ciljem da uramim njene portrete u svom salonu, pa sam radio fotkanje posebno u te svrhe," ispričao je tada  Aleksandar za Noizz.

Kada je fotografije podelio na drušvenim mrežama, komplimenti su počeli da pristižu:

"Rasplakah se, podseti me na moju baku", "Baka je ozbiljan car!", "Svaka čast", "Bravo mladiću", "Kako lepa žena..." Uostalom, uverite se i sami u neverovatnu sposobnost ovog umetnika:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!