Britanska voditeljka Ešli Roberts pobrinula se da privuče sve poglede na dodeli nagrada Glamour za žene godine u Londonu! Na sinoćnom događaju pojavila se u verovano najbezobraznijem izdanju do sada, i komentari na njen izgled nisu bili nimalo pozitivni.

Naime, 44-godišnja pevačica grupe Pussycat Dolls stigla je na događaj u prozirnoj, dekoltiranoj haljini sa prorezom koja je pokazivala njenu isklesanu figuru.

Sve to uparila je sa srebrnim sandalama sa kaiščićima i svedenom šminkom, dok je za frizuru izabrala mokre talase.

Ova 40-godišnja plavuša se do ovog izdanja nalazila se na tronu najbolje obučenih žena sveta, ali je prozirnom, i kako neki kažu vulgarnom haljinom, dokazala upravo suprotno.

Ešli Roberts u prozirnoj, dekoltiranoj haljini sa prorezom.
Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Izgleda da je napravila prekretnicu u stilu, te sada trendi i interesantni lookovi, na koje smo se rado ugledali, postaju prošlost, a na velika vrata ulaze "golotinja i neukus", kako je rekla jedna korisnica Tvitera.

Ešli Robert koja je poznata po sofisticiranom i klasičnom stilu odevanja, uspela je ovim izdanjem da privuče pažnju svih i mnogima postane tema razgovora. Ipak, nadamo se da će se vratiti svom modnom putu i ostati nam inspiracija za naredne outfite.