Pevačica Jelena Karleuša se u četvrtak u večernjim satima pojavila na proslavi rođendana jednog časopisa, a tom prilikom je crvenim tepihom prošetala u već poznatoj modnoj kombinaciji.

Nije tajna da je Jelena Karleuša inspiracija mnogim, kako domaćim, tako i stranim zvezdama, ali ovoga puta ona ju je pronašla u rijaliti zvezdi Kim Kardašijan, kojoj je i sama JK često modna zvezda vodilja.

Naime, plavu usku haljinu koja ističe figuru nosila je Kim Kardašijan ove godine na prestižnoj dodeli Oskar nagrada.

Ovo je bio još jedan dokaz da kada se njih dve pojave u javnosti uvek možemo da računamo da će pokazati da upadljivi stil ne poznaje granice.

Prisetimo se, ovo nije prvi put da Jelena i Kim poziraju u istim ili sličnim modnim kombinacijama.

Jelena Karleuša u istoj haljini kakvu je Kim nosila na Oskaru.
ATA Images/Antonio Ahel 

Pre nekoliko godina američka zvezda posvetila je svoj modni blog Karleuši.

- Za nju sam prvi put čula kad su ljudi počeli da upoređuju naš izgled – neki su čak govorili da sam ja kopirala nju! Stoga sam morala da je 'proverim'. Deluje kao snažna žena koja voli da radi i to je ono što volim. Zadobila je moje poštovanje -napisala je Kim na blogu posvećen srpskoj pevačici, a mnogi Amerikanci su uputili hejt komentare Karleuši.

Kim Kardašijan je pohvalila Jelenin izgled na svom blogu.
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Ipak, Karleuša nije ostala dužna Kim te ju je prozvala da ona zapravo kopira nju.

- Jako sam počašćena što ona mene kopira, to je sve što mogu da kažem - rekla je Karleuša pre nekoliko godina.

I slavni reper, bivši muž Kardašijanke, Kanje Vest upleten je u ovu priču. Početkom ove godine zapratio je Jelenu na Instagramu, a ona mu je odmah 'poželela dobrodošlicu'. Pozirala je potpuno naga samo u njegovim patikama te podelila sa svima kako sluša baš Vestovu pesmu.

Jasno je da su Kim i Jelena inspiracija jedna drugoj, a koja je bolje iznela ovu plavu haljinu čija je cena na official sajtu Balenciage 3550 dolara, tačnije 425.000 dinara prosudite sami i glasajte u anketi ispod.