Manekenka, voditeljka i dizajnerka Marija Tarlać godinama uživa u skladnom braku koji ljubomorno čuva od očiju javnosti. Na mrežama se može naći tek nekolicina fotografija sa suprugom Draganom koji je svojevremeno važio za opasnog frajera, što je samo potvrdila uspomena sa njihovog venčanja koju je podelila na Instagramu.

Na fotografiji nastaloj 2003. godine u manastiru Krka u severnoj Dalmaciji, gde su se supružnici jedno drugome zavetovali na večnu ljubav, modna kreatorka blista u klasičnoj beloj haljini sa velom na glavi, dok njen izabranik ponosno nosi teget košulju i bež sive pantalone.

U opisu je samo napisala: "Najlepših 19", što je samo potvrdilo da je njihova ljubav jaka kao i prvog dana.

Muž Marije Tarlać pre više od dve decenije osvojio je srce dizajnerke, što se do danas nije promenilo, a sin Luka svedok je te velike ljubavi zbog kojeg je i prestala da vodi emisiju po kojoj je bila prepoznatljiva.

- Kada sam se udala, napustila sam posao u emisiji “City”, jer sam želela da se posvetim svom detetu. U potpunosti sam bila posvećena majčinstvu. Jer kada nešto radim volim da budem u tome do kraja, a tu pre svega mislim na svog sina i sada na modu. Pre toga, u životu sam imala mnogo sreće, radila sam poslove za koje sam bila odlično plaćena, iako nisam bila previše posvećena – otkrila je Marija svojevremeno za magazin "Hello!" i priznala da je tek nakon četrdesetog rođendana počela da ostvaruje svoj modni san.

Oduvek sam želela da se bavim modom, ali nisam imala hrabrosti za to. Dok mi je dete bilo mlađe radila sam i organizaciju događaja i venčanja, u čemu sam uživala. Ali tek sada radim ono što stvarno volim. Sin je porastao, a ja sam ušla u četrdesetu godinu i shvatila da je krajnje vreme da počnem da se bavim dizajnom. Pored toga, moda se danas razvija u pravcu koji ja ne razumem. Tako se stvari od najgorih materijala prodaju po jako visokim cenama i to mi se ne dopada - rekla je tada Marija čije modele danas nose brojne javne ličnosti.

Marija Tarlać uživa u skladnoj ljubavi sa suprugom.
Instagram 

Inače, Dragan Tarlać, koga javnost nema priliku često da vidi, nekadašnjije reprezentativac Srbije i Crne Gore i naš proslavljeni košarkaš. 

On i dan-danas izgleda više nego sjajno, zbog čega svaki put kada njegova supruga objavi njihovu zajedničku sliku dobiju sijaset komplimenata, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Pogledajte još fotografija naše proslavljene voditeljke i manekenke Marije Tarlać sa suprugom Draganom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!