Četiri milijarde plejlista, više od 50 miliona numera, milion podkasta i mogućnost personalizovane pretrage sadržaja - sve to je od 14. jula je dostupno u Srbiji, na platformi Spotify.

Od sada će se platformi koja broji 286 miliona korisnika (od toga čak 130 miliona premijum) pridružiti i srpski pretplatnici.

Vlasnici domaćih podkasta su već požurili da se registruju, pa vaše omiljene regionalne i svetski poznate podkaste, kao i audio knjige (a muziku svih mogućih žanrova - to već znate) sada možete slušati na ovoj all-in-one platformi.

Šta je najvažnije što treba da znate?

Za početak, dobra vest je - da Spotify možete odmah koristiti besplatno u trajanju od mesec dana. Nakon toga, možete nastaviti kao Premium korisnik po ceni od 4,99 eura mesečno, i naravno - možete prekinuti pretplatu kad god poželite.

Ako želite da koristite Spotify sa prijateljem ili partnerom, možete da podelite troškove, i za ovakve korisnike tu je Premium Duo - 6,99 eura mesečno za dvoje uz sve postojeće premium pgoodnosti.

I na kraju, tu je Family paket od 7,99 eura mesečno za praktično celu porodicu (čak do 6 naloga) i par drugih specijalnih mogućnosti koje možete čekirati na njihovom sajtu.

Registracija je krajnje jednostavna, u par koraka, i nakon nje na vama je samo da odlučite koji žanr, muzičar, podkast i plejlista su sledeći na vašem meniju.

Uživajte u slušanju - a nama dojavite šta ste to prvo pustili na Spotify platformi.