Mirka Vasiljević i Vujadin Savić konačno su rekli sudbonosno "da". Naime, fudbaler je pre dva dana okačio na svoj Instagram profil fotografiju sa svojom, sada suprugom.

Dok je on bio u odelu, ona je blistala u kratkoj "goloj" haljini sa resama, kristalima i čipkom. Na prvi pogled, delovalo je kao da je fotografija nastala na nekoj svečanosti, sve dok jedan modni kreator nije podelio objavu mladenaca i čestitao im na venčanju.

- Čestitke divnom paru. Mirka Vasiljević nosi haljinu sa resama na svom venčanju - napisao je on na Instagramu uz fotku na kojoj se Vujadin i Mirka ljube.

Ipak, Mirka je tada za "Blic" demantovala navode da su se venčali.

- Ne, to smo na nekoj porodičnoj proslavi... Svako je dobio ime i prezime gde sedi, pa je neko to tako stavio, pa se Vujadin našalio. Ne, ne, nije bilo svadbe - kroz smeh je tada rekla lepa glumica.

Da li se par zaista venčao ili ne, nije poznato, s obzirom da važe za par koji svoju intimu skrivaju od očiju javnosti. Podsetimo, Mirka i Vujadin znaju se od ranog detinjstva, a romansu su započeli još kada su bili srednja škola.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić u vezu su ušli kao deca.
ATA Images 

- Verovali ili ne, imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gde ima vikendicu. Ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao deca često družili. Posle toga sam igrala folklor. Imala sam probe u njegovoj školi i tu smo se mimoilazili. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo-pomalo, jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lep odnos- otkrila je glumica početak ove ljubavne priče.

- On je tada bio u Crvenoj zvezdi. Ja sam došla na rođendan kod drugarice. Obradovala sam se što sam ga videla. Prišla sam da mu se javim. Sutradan me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intenzivno da se družimo i viđamo i tako smo postali par. Nekako se kroz ceo život provlačimo - rekla je Mirka koja je u to vreme redovno bila prisutna na tribinama i bodrila Vujadinov klub.

- Bio je decembar, Sveti Nikola, on je tada bio na zimskoj fudbalskoj pauzi. Vraćali smo se sa žurke, tačnije ja sam ga vraćala. Vozila sam, a on je bio na suvozačevom mesto, jer je to veče pio.

Kada smo stigli ispred njegove kuće, rekao mi je da je celu srednju školu čekao da bi mi rekao da mu se sviđam i da hoće da se smuvamo- ispričala je svojevremeno za medije Mirka i otkrila detalje prvog poljupca:

- Sećam se da smo se prvi put poljubili na mestu gde je bio kontejner, a Vujadin se u tom trenutku našalio: “Našli smo mesto gde ćemo se prvi put poljubiti”. Valjda nam je zato sada u životu tako lepo.

Prvu krizu imali su na početku, a kada su je uspešno savladali usledio je period ljubavi, koja je i danas nesalomiva pred nagađanjima i iskušenjima.

Instagram, KURIR/Dragana Udovičić Mirka Vasiljević i Vujadin Savić zajedno su od srednje škole

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!