Jelena Đoković je neko ko godinama i te kako vodi računa o svom zdravlju i izgledu. Briga o sebi kreće iznutra, što je i sama rekla, pa pored pozitivnih misli za koje se trudi da je uvek vode u životu, veoma vodi računa šta jede, iako kao i svi, ima dane kada poželi da se "počasti".

Pored toga, fizički je veoma aktivna, što je dodatni razlog zbog kog se može pohvaliti linijom poput modela, što se moglo i videti nedavno, kada se pojavila na jednom prestoničkom događaju.

Jelena Đoković oduševljava svojom linijom.
Mateja Stanisavljevic/ATAIMAGES 

Jelena je tom prilikom nosila elegantnu bluzu, kratak šorts i vrtoglave potpetice, a retko ko nije pogledao u njenom pravcu. Na zategnutim nogama nije imala ni gram celulita, a svoju tajnu supruga najboljeg reketa sveta otkrila je upravo na svom Instagramu.

Naime, ona je uvek isticala koliko je fizička aktivnost bitna, čak i ako ne volite teretanu i konkretne sportove. Nekad je dovoljno samo da redovno šetate svakodnevno, a da biste videli promene na svom telu potrebno je makar 10.000 koraka.

Ipak, ukoliko zaista želite da sredite svoje telo, zategnete noge i struk, Jelena je pokazala 3 aktivnosti kojih se ne odriče, a koje su joj dale fantastične rezultate.

POGLEDAJTE KAKO VEŽBA JELENA ĐOKOVIĆ: Zbog ovoga može da se pohvali vitkom linijom i nakon dve trudnoće Instagram/jelenadjokovicndf

1. Skok na kutiju

Za ovako nešto možete koristiti steper, ili pak stepenice, ukoliko vežbate u kućnim uslovima. Pre svega, savet je da postepeno povećavate visinu. Takođe, postepeno treba da povećavate i broj ponavljanja.

Početnici bi trebalo najpre da se penju na podlogu po izboru kao kada idete uz stepenice, pa tek kasnije da praktikuju skokove. Ova vežba ima veliki uticaj, ciljajući na vaše: mišiće butina, gluteusa, tetive kolena i listove, što se može videti i po Jeleninim fotografijama.

Instagram, Steven Paston / PA Images / Profimedia Jelena Đoković

Takođe, ova vežba veoma brzo sagoreva kalorije, što je ogroman plus.

2. Trambolina

Ova vežba najpre je doživela popularnost na Zapadu, a potom je očinila i Evropu. Razlog? Veoma je jednostavno - skakanje po trambolini aktivira sve mišiće, uključujući bedra, ruke, kukove i stomak. Na ovaj način vežbate i osećaj ravnoteže, a videćete i sami, već nakon nekoliko minuta, osetićete kako vam rade svi mišići.

3. Tenis, naravno, ali postoji i alternativa!

Jelena je ipak supruga jednog od najboljih tenisera svih vremena, a i sama se svojevremeno bavila tenisom, te ne čudi što joj je tenis omiljeni sport. Kao što se da primetiti po njenom profilu, Jelena koristi svaki trenutak da igra, makar i sama, a tenis je sjajan izbor jer vam porkeće apsolutno sve mišiće tela.

Međutim, još jedan sport Jelena obožava, a redovan je na listama top-modela. U pitanju je kik-boks, a upravo su na ovaj način manekenke poput Adrijane Lime i mnogih drugih sredile liniju u rekordnom roku.

JELENA ĐOKOVIĆ ZAHVALJUJUĆI OVOM SPORTU IMA LINIJU IZ SNOVA: Ubica je "viška" i brzo daje rezultate Instagram/jelenadjokovicndf

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!