Adriana Lima pojavila se na festivalu u Kanu u velikom stilu. Crvenim tepihom prošetala je u fantastičnoj dugoj toaleti golog stomaka ponosno pozirajući pred fotografima sa širokim osmehom na licu, a sve vreme uz nju je bio i njen partner Andre Lemers.

Par je blistao od sreće i razmenjivao nežnosti pred svima, a mnogi su komentarisali i da Adrijana nikad nije izgledala zadovoljnije u svom životu. Oni su prisustvovali premijeri filma "Top Gun: Maverick", a nekadašnja srpska snajka za ovu priliku odabrala je Balmain haljinu sa "V" izrezom od plisirane tkanine i sa naglašenim naramenicama, kao i dubokim izrezom na sredini.

Adrijana Lima pojavila se u Kanu u dugoj toaleti golog stomaka.
DGP/ImageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zbog izdanja su je mnogi poredili sa Rijanom koja je među prvima počela da nosi ovakav tip toaleta od kako je u drugom stnaju, međutim, pažnju ljudi privuklo je i još nešto što se retko viđa na trudnicama.

Adrijana Lima zbunila je sve izgledom stomaka.
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, kada su Adrijanu slikali spreda na sada već velikom trudničkom stomaku jasno su se ocrtavale pločice, a po mišljenju mnogih ovo je uticalo da taj deo ima neobičan, gotovo četvrtast oblik.

Manekenka je nešto slično nosila i na jednoj reviji, međutim, sada "pločice" kao da su bile izraženije što se mnogima nije dopalo.

"Adrijana blista, ali čemu ovakvo pokazivanje stomaka", "Ovo je najčudniji stomak ikada", "Pitanje za sve trudnice, zašto joj stomak ovako izgleda", "Meni je ovo ružno. Lepo što je fit, ali na ovaj način mi se čini da se druge trudnice osećaju loše", "Ja sam trudna i neprijatno mi je da ovo gledam", "Adrijana je lepa, ali toaleta je potpuni promašaj", "Ne kapiram ovu potrebu da se stomak toliko pokazuje. To je najnormalnija i prirodna stvar, čemu potenciranje?", "Šta je sa Adrijaninim stomakom", "Otečena je od botoksa.I izgleda prosto i jeftino", "Nikad nisam videla kod trudnice ovakav stomak. Verovatno od tih silnih trbušnjaka. Kao da ima neku traku na sredini stomaka...", samo je delić komentara koji se mogao pročitati na mrežama.

Adrijana Lima sve vreme je razmenjivala nežnosti sa svojim partnerom Andreom Lemersom.
Dominique Jacovides / Bestimage / Profimedia 

Bilo je i onih koji su komentarisali da izgleda otečeno ne toliko zbog trudnoće koliko zbog botoksa i filera koje koristi godinama i koji su sada dobili neprirodan oblik.

Inače, kada je reč o njenom stomaku, istina je da je nekadašnja manekenka ranije u teretani bila poput spartanca, te da je nadaleko poznata po svojim treninzima koje bi malo ko mogao da izdrži. Adrijana je bila redovna na boksu, i u teretani, a kako stvari stoje, aktivna je i u trudnoći dopadalo se to ljudima ili ne, a još njenih fotografija sa novim partnerom pogledajte u galeriji ispod:

Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia, CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia Ko je novi partner lepe manekenke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!