Kada je reč o fotošopu, i uopšteno, obradi fotografija, Kardašijanke su tu profesionalci. Zapravo, slobodno možemo reći da ih je to i proslavilo. Međutim, jedna je stvar "peglati" neke sitne nedostatke, odnosno "nesavršenosti", a potpuno je druga priča kada editujete fotografije dece.

Kim je u ovom slučaju "obrnula igricu", jer ne samo što je sredila fotografiju na kojoj je njena ćerka Čikago, već je otišla toliko daleko da je na telo Kajline naslednice Stormi fotošopirala glavu Kloine ćerke Tru.

Zapravo Kim je ovo uradila još pre nekoliko meseci, ali je tek sad priznala - i internet kaže - bolje da nije, jer je njeno obrazloženje i opravdanje samo podiglo još veći haos na internetu.

Kim je fotošopirala glavu Tru Tomson na glavu Kajline ćerke.
pritnscreen/instagram 

Obožavatelji su još tada primetili nešto čudno, odnosno da deca izgledaju poput nalepnica, a mnogi u veoma brzo povezali i kada su sporne fotke nastale koje je Kardašijanka spojila u jedno.

Kim Kardašijan ne preže da fotošopira čak i decu.
Instagram 

Inače, Kim se odlučila na ovaj potez kako ne bi "pokvarila Instagram estetiku". Ona je podelila originalnu fotografiju uz reči:

"Ok, imam Fotošop priznanje kad smo već tu... Ovo će imati ozbiljno objašnjenje. Dakle, znate da je meni veoma bitna estetika. Na mom Instagramu u poslednje vreme preovladavaju plava i ružičasta boja. Pažljivo je isplanirano i baš je slatko, zar ne?", a potom nastavila:

"Na originalnoj fotki je Stormi. Ali, kada sam pitala Kajli da li mogu da je postavim, ona nije bila u fazonu objavljivanja i ja to poštujem. Nisam želela da pokvarim estetiku mog Instagram feeda, a Či je nosila ružičasto i savršeno se uklopilo", napisala je.

Kim Kardašijan objasnila je zašto je fotošopirala Kajlinu ćerku Stormi.
prtinscreen/instagram 

Naravno, nje trebalo mnogo da internet više nego burno odreaguje, ponajviše zbog izbora reči.

"Vi se fotošopirajte do sutra, ali deca ne moraju da budu žrtve vaših bolesnih ambicija", "Treba im oduzeti telefone", "Koliko daleko idete, sram te bilo", "Bizarno", "Žao mi je dece koja odrastaju uz takvu majku", "Bitniji ti je Instagram nego realne uspomene", "Kakve veze ima da li će ti "pokvariti" Instagram glupi? Pa i da je tako, da li malo zarađuješ pa će te fotka TVOG deteta oštetiti", "Bezobrazno i nečuveno"... samo je delić komentara koji se mogao pročitati.

Kim Kardašijan osudili su zbog Fotošopa.
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Inače, poslednjih dana Kardašijanka je na udaru kritika jer je najpre prilikom editovanja sopstvene fotografije zaboravila da sebi vrati pupak, a potom i jer je sadašnjem dečku smanjila i ispravila nos, te izbrisala podbradak.

Međutim, čini se da joj ovo fotošop ne opraštaju čak ni najvatreniji fanovi. Šta vi mislite, da li je Kim preterala ovim potezom? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!