Nina Seničar, ako je suditi po najnovijim fotografijama, uskoro bi trebalo da kaže sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Džeju Elisu. Par koji je još pre tri godine dobio ćerkicu Noru Grejs od samog početka svoju ljubav ljubomorno čuva od svih, a čak se i u javnosti veoma retko pojavljuju, zbog čega su se u jednom trenutku našli i na meti kritika.

Elisa su osudili s rečima da se "stidi svoje devojke", međutim, uprkos negativnim pričama, oni su i dalje u skladnoj vezi, a sada bi konačno trebalo i da odnos krunišu brakom.

Nina Seničar uskoro se udaje za svog dugogodišnjeg partnera.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Planovi za venčanje postojali su još 2020. godine, međutim sve je palo u vodu zbog pandemije korona virusa. Međutim, kako stvari stoje, sada se sve promenilo.

Naime, lepa Nina je objavila seriju fotografija iz Las Vegasa na kojima je pozirala u neobičnoj, beloj slip haljini sa prijateljicama, a na jednoj od objava sve poziraju sa kačketima, dok je jedino na Nininom izvezeno "Mlada", dok kod drugih piše "deveruše", te je upravo to detalj koji je odao planove koje su do sada čuvali u tajnosti.

Ninu Seničar otkrio je kačket na kom piše mlada.
pritnscreen/instagram 

Na samom kraju je i snimak sa proslave devojačke večeri, a više je nego jasno da su se devojke fantastično provele u "gradu greha" kako još zovu Las Vegas.

Doduše, tačan datum, kao i lokacija nisu poznati, ali verujemo da će taj dan koji, sigurni smo, nestrpljivo očekuje, biti prava mala bajka, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia, LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia Nina Seničar već godinama živi i radi u Los Anđelesu gde se udala za holivudskog glumca Džeja Elisa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!