Kažu da prava ljubav ne poznaje godine, a jedan od ekstremnijih primera je upravo 14-godišnja veza između proslavljenog dizajnera Roberta Kavalija i njegove 47 godina mlađe devojke Sandre Nilson.

Oni su u vezu ušli još davne 2008. godine, a uprkos prognozama da neće trajati ni mesec dana, i dan-danas njihova ljubav je jaka kao prvog dana. Ipak, to ih nije spasilo komenatara da joj može biti deda, te da Sandru zanima samo njegov novac.

Modni mogul, čije se bogatstvo procenjuje na 500 miliona dolara, nije se obazirao na priče, a tokom svih ovih godina, svoju ljubavnicu obasipao je skupim poklonima i redovno vodio na luksuzna putovanja.

Roberto Kavali već 14 godina uživa kraj 47 godina mlađe Sandre Nilson.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Doduše, tada bi uglavnom usledile prozivke zbog Kavalijevog opuštenog tela, i fit figure mlade Sandre koja je u vezu sa njim ušla sa 20 godina.

Roberta Kavalija često prozivaju zbog toga što devojci može da bude deda.
Dasha / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, proslavljeno ime modnog sveta devojci, koja je bivša manekenka i misica, ispunjava sve želje, a pre izvesnog vremena iznenadio ju je nesvakidašnjim iznenađenjenjem. On joj je poklonio ostrvo u Švedskoj sa luksuznom vilom. Naime, Roberto je Sandri kupio vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 3 miliona evra.

Tako je Sandra Nilson postala nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma. Na ostrvu se nalazi i velelepna vila sa četiri spavaće sobe, odeljkom za lov, bazenom, terenom za golf, ali i ostacima vikinškog utvrđenja, a osim toga, nekadašnja manekenka na ostrvu može i da džogira do mile volje na uređenim stazama dugim 1,5 km a ostrvo ima i privatno pristanište sa trajektom koji prima 10 osoba.

Roberto Kavali je na ljubavnicu potrošio tri miliona evra.
pritnscreen/instagram 

Međutim, Sandra je Robertu i ogroman oslonac, a dizajner je, iako retko komentariše privatni život, u nekoliko navrata, o svojoj izabranici pričao samo u superlativu, nazivajući je muzom i pravom ljubavi.

Nekadašnja manekenka bila je uz njega i kada je imao povredu kolena, a prošle godine joj je posvetio i emotivne reči nakon što se vakcinisao protiv korone. "Štitiš me od svakog virusa", napisao je tada. Međutim, sada se čini da su se stvari promenile.

Naime, Sandra već duže vreme nije aktivna na mrežama, a poslednji put je sa svojim 47 godina starijim dečkom viđena prošle godine. Roberto je tada bio u lošem stanju, a iako se čini da pokušava drži korak sa svojom maldom izabranicom, te redovno koristi botoks i filere, godine su ipak došle po svoje.

Roberto Kavali poslednji put je viđen u javnosti prošle godine.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U par navrata Sandri je gotovo bilo neprijatno jer je Kavali pokušavao sam da ustane, iako to nije mogao, te je tek na samom kraju dopustio da mu pomogne.

Roberto Kavali u veoma je lošem stanju.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Fotografije nastale oko praznika nisu pokazale da išta ne funkcioniše u odnosu, sve do objave od 3. marta koja je zabrinula mnoge. 

Sandra je tada okačila fotografiju sa figurom mladog Bude i napisala: "Zatvaram oči i molim se za bolje sutra. Laku noć".

Sandra Nilson poslednji put se oglasila 3. marta ove godine.
printscreen/instagram 

Od tog trenutka, nije se oglašavala na Instagramu, a mnogi su ovo povezali sa lošim zdravstvenim stanjem dizajnera, pa čak i sa problemima u odnosu. Ispod objave su se mogla pročitati brojna pitanja zabrinutih pratilaca, međutim, devojka slavnog dizajnera nije se oglašavala.

Sa druge strane, o Kavaliju ne postoje nikakve informacije, te je nejasno da li je sa njim sve u redu, ili je prosto došlo do krize u vezi, a još Sandrinih objava iz vremena njihove najveće ljubavi pogledajte u galeriji ispod.

pritnscreen/instagram Sandra Nilson, devojka Roberta Kavalija uz njega je bila u najboljim i najgorim trenucima, ali sada se na njenom Instagramu mogu videti samo stare objave.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!