Rijana, koja je po nekim navodima već u devetom mesecu trudnoće, navodno je stavila tačku na odnos sa dečkom Asap Rokijem. Razlog je, ako verovati pričama na mrežama - prevara.

Naime, jedan novinar objavio je na Tviteru da je pevačica uhvatila repera u više nego prisnom odnosu sa njenom bliskom saradnicom, dizajnerkom cipela Aminom Muadi, a da možda u pričama ima istine potvrđuje i to što je Rijana iste večeri uslikana u suzama u jednom restoranu. Ona je tu došla s Asapom, međutim, objekat je napustila sama.

"Rijana i Asap Roki su se rastali. Rijana je raskinula sa njim nakon što ga je uhvatila da vara sa dizajnerkom cipela Aminom Muadi", piše u tvitu novinara, koji je dodao da se Asap i Amina poznaju nekoliko godina, te da su u prošlosti čak i izlazili, a potom i sarađivali na njegovoj liniji cipela. 

I dok mreže celog dana bruje o mogućem raskidu, Rijana i Asap se ne oglašavaju povodom glasina. Mnogi su ubeđeni i da par nije prekinuo odnos, te da je u pitanju samo još jedna neproverena glasina, a ostaje da vidimo da li će u narednom periodu doći do potvrde ili demantija.

Rijana je uhvatila u rpevari svog dečka Asap Rokija.
Khrome / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, priče o Asapu i Rijani kružile su mnogo pre nego što su konačno ozvaničili vezu 2021. godine. Vesti o trudnoći otkrila je u januaru ove godine kada je romantičnim fotografijama stomaka otkrila da sa reperom čeka prvo dete.

Rijana je pre nekoliko meseci otkrila da je trudna.
B4859 / Avalon / Profimedia 

Kako je tokom prethodnog perioda pevačica uslikana u razgledanju mahom žense odeće, mnogi su uvereni da očekuje devojčicu, a tema medija bila je i zbog više nego oskudnog oblačenja koje, po mišljenju mnogih, ne priliči jednoj trudnici.

Ostaje da vidimo da li u pričama ima istine, a još fotografija trudne Rijane pogledajte u galeriji ispod:

Scott Garfitt / Shutterstock Editorial / Profimedia, Profimedia Rijana je često bila na meti kritika zbog previše oskudnog oblačenja u trudnoći.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!