Pop pevačica Sara Jovanović predstavila je spot za pesmu "Divlja". Iako je pomenutu numeru izbacila pred kraj 2021., tek sada je snimila spot. I to ne bilo kakav!

Naime, u novom spotu imamo priliku da vidimo Saru u potpuno drugačijem izdanju.

Jovanovićeva se tako pojavila u toplesu, zatim lateks kostimima s ogromnim platformama, mogli smo d aje vidimo vezanu lancima, u jednom trenutku je okačena o plafon, ali i umazana crvenom bojom dok se valja po podu.

Sara Jo u lateksu u novom spotu za pesmu Divlja
Youtube 

Spot obiluje sado-mazo elemntima, a ako je sutiti prema komentarima koji se mogu pročitati na Youtube, Sara Jo je za kratko vreme uspela da napravi pometnju.

"Kakva kompletna umetnica! Spot vrhunski, pesma vrhunska i ona oooozbilina ribetinaa!", "Ovaj dark vibe koji fura trenutno sa ovom frizurom je BRU-TA-LA", "Definitivno je sve na svetskom nivou", "Zadala je domaći zadatak svima na našoj sceni s ovim projektom", "Ako ne i najbolji spot na našim prostorima ikad. Ja sam U ŠOKUUUU! top", "Au što će sad ovaj premoralni ovdašnji živalj da je razapne", "Nisam očekivao ovoliko divlje", samo su neki od komentara koje je izazvao Sarin spot.

Youtube Jovanovićeva predstavia novi spot

Ipak, na Tviteru se mogu pročitati i negativni komentari, gde se navodi da je Sara preterala, kao i da je sve već viđeno.

U nastavku pogledajte spot za pesmu "Divlja", te proceniti sami kako vam se dopada spot Sare Jovanović:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!