Ako se i na koga odnosi ona stara izreka "svakog čuda tri dana dosta", to je zasigurno Hajdi Montag. Jedna od najkontroverznjih ličnosti Holivuda stekla je kakvu takvu popularnost rijaliti programom "The Hills", odnosno, onim što je uradila sa zarađenim novcem.

Naime, ona je svojevremeno podigla ogromnu prašinu u javnosti kada je u samo jednom danu imala 10 operacija kojima je potpuno izmenila lik. Povećanje grudi, operacija nosa, kapaka, liposukcija struka, podizanje zadnjice, povećanje usana... samo su neke od intervencija koje je prošla, iako se kasnije javno pokajala.

Međutim, u tom trenutku ona je bila uverena da je uradila pravu stvar jer "da biste uspeli u Holivudu, ne treba vam talenat, već samo lepota", odnosno, tako je barem mislila. Stvarnost je bila drugačija, a kako je vreme odmicalo, Hejdi nije više bila zanimljiva ljudima te je morala svako malo da učestvuje u raznoraznim skandalima.

Hajdi Montag u jednom danu imala je 10 operacija.
Michael Williams / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Istina je da nakon rijalitija niko nije želeo da je angažuje, a i ostvarenja u kojima se pojavila kao glumica, nisu se proslavila. Na sve to, i eksplicitni video koji je snimila u čuvenoj Plejboj vili zatvorio joj je vrata ozbiljnih producenata, te je Hajdi mogla da učestvuje samo u niskobudžetnim horor filmovima, i to, po rečima brojnih kritičara "samo kao ona plavuša koju prvu ubiju na početku".

Hajdi Montag mislila je da je dovoljno da bude lepa da bi uspela u Holivudu.
Kevin Perkins / Pacific coast news / Profimedia 

Hajdi nije imala sreće ni u ljubavnom životu, te se razvela od prvog supruga Spensera Prata koji je kasnije svoj brak sa "glumicom u pokušaju" opisao kao pravi šou, te istakao kako je do rastanka došlo zbog toga što se Montagova nije znala nositi sa slavom.

Jedan od razloga koji se stalno provlačio po medijima bio je i problem sa novcem, ponajviše jer je Hajdi razvila opsesiju plastičnim operacijama, a to sve odvelo ju je u bankrot iz razloga što je bila "čudo za tri dana".

Hajdi Montag karijeru gradi na skandalima.
Marksman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, Spenser i ona su uspeli da prevaziđu probleme i pomire se, a danas im je jedini izvor prihoda OnlyFans profil. Hajdi pažnju privlači i bizarnim navikama, kao što je ishrana živim mesom. Tako je nedavno postavila video gde jede sirovu džigericu, a pre toga testise bika.

"Postoji toliko zdravstvenih koristi od konzumiranja jetre, životinjskih organa, sirovih organa", rekla je pre nego što je pojela i dodala: "Definitivno se vremenom navikneš".

I taman kada su svi pomislili da ih Hejdi ničim više ne može iznenaditi, ona je otišla korak dalje i razbesnela internet zbog onoga što reklamira. Naime, ona učestvuje u kampanji za farmerice koje nosite jednom i bacite, a u vremenu kada se na sva usta govori o održivoj modi i zaštiti životne sredine, njen izbor je opravdano bio kritikovan.

Hajdi Montag šokira pratioce svojim ponašanjem.
printscreen/instagram 

Hajdi je u reklami u vodi potpuno obučena u modelu "S1NGLES Jeans", a u opisu reklame je napisala:

"Lepota S1NGLES-a je to što ih nosite samo jednom. Kada ste završili sa njima, bacite ih i nabavite novi par. Tako je jednostavno", napisala je starleta.

"I potpuno su održive jer se prave od mešavine pamuka i reciklirane plastike", dodala je.

Naravno, malo je trebalo da je korisnici društvenih mreža napadnu zbog toga, jer je njena objava bila prepuna kontradiktornosti.

"Hajdi bi prodala bilo šta, smao da joj plate", "Šta sam ja to o globalnom zagrevanju upravo pročitao", "Neka joj neko objasni da to nije održiva moda", "ovo je takvo bacanje bespotrebnih materijala", "Blam me je kompanije i investitora", "Ovo je modni kik decenije", "Pluta u okeanu kao prazna flašica vode", "Nadam se da je ovo šala", "Ne mogu da dočekam da se digne ogromna pompa u javnosti da bi se zapravo pričalo o realnom problemu klimatskih promena i zašto je ovo pogrešno"... samo je delić onoga što se moglo pročitati.

Ovo nije prvi put da se Hajdi "pravi pametna", ali se nadamo da je psolednji, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Hajdi Montag danas izgleda potpuno drugačije nego kad se prvi put pojavila na televiziji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!